2777
2789
عنوان

نوزده سالگی واسه خرید ماشین و رانندگی زوده

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 33 پست
چقدر داری

اندازه یه کوییک

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماشین خریدن ب سن ربط نداره داداش من۱۵ سالشه ماشین ۲ملیاردی داره به نام خودش( نمیزاریم سوار بشه همونج ...

به نام ۱۵ ساله مگه ماشین میزنن؟ 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

اره ربطی به سنو سال نداره

از نظر قانونی میگن باید بالای ۱۸ باشی که😐

نه چرا صبر کنی پول داری بخرولی شخصا اگر اول رلهه یه ماشین معمولی دست دوم که این ور اون ور خورد حیف ن ...

نمیدونم چرا اینقدر استرس دارم

حس میکنم مسئولیت داره

به نام ۱۵ ساله مگه ماشین میزنن؟

اصلا ربطی ب سن سال نداره بچه ی روزه هم شناسنامه داره میتونی ب نامش کنی

ولی‌بزرگتزش میشه سرپرست

تا۱۸سالگی اجازه فروش نداره مگ با امضای سرپرست اولیه 

نمیدونم چرا اینقدر استرس دارمحس میکنم مسئولیت داره

رانندگی درهرحال مسئولیت داره با ماشین بابات هم سوار بشی 

باید خیلی محتاط رانندگی کنی  حواست باشه هنوز اول راهی سرعت عمل کمتری نسبت به اونی که تجربه داره  داری

مسئولیت چی داره همین اللن برو بخر چون هرروز داره قبمتا بالاتر میرهبخر سوارش تشدی هم نشدی حدقل سرمایت ...

همین که میری تو خیابون باهاش میگردی مسئولیت داره دیگه از تصادف میترسم

همین که میری تو خیابون باهاش میگردی مسئولیت داره دیگه از تصادف میترسم

از همین اول ب چیزای بد فکر نکن مثبت اندیش باش

بعدش بترسی دیگ ترسیدی و تااخرعمر نمیتونی سوار بشیا