2777
2789
عنوان

تربیت بچه با فدات شم و قربونت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 64 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندسالشه؟ ی سنی طبیعیه

۶ونیم

خدا کنه خوب بشه

ینی پیرم‌کرده.همین بچه به خودشونم فحش میده اونا میخندن،من میخوام دعواش کنم نمیذارن😭😭😭😭😭

همیشه میترسم نکنه اونجوری بار بیاد

هر چند من نمیذارم

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

امروز داشتم به شوهرم میگفتم باید دخترمو ببریم‌مشاوره میگه مگه چشه😭😭اخه فک کن فحشای بقیه رو تکرار م ...

خدا بهت کمک کنه من خودم تو خانواده عصبی بزرگ شدم ،متاسفانه و حقیقتا روم تاثیر گذاشته بیشتر هم بخاطر کار پدرم بود چون شب ها موقع خواب نباید سر صدا میکردیم ،روز ها هم چون پدرم نگهبان بود خواب بود نباید سر و صدا میکردیم ،تقریبا هر کدوم یه داستانی پیدا کردیم از داخل خانواده ،من با ورزش عصبانیتم وخالی میکنم ، بنظرم کمی بزرگ شه دو حالت داره یا متوجه میشه اشتباهه یا نه اگه میتونی ببرش دکتر ،بعد براش یه راهی پیدا کن که بتونه خودشو اونجا تخلیه کنه ،وارد جامعه بشه اگر با آدم‌های محترم برخورد کنه خودش میفهمه اشتباهه کارش دیگه نمیگه

۶ونیمخدا کنه خوب بشهینی پیرم‌کرده.همین بچه به خودشونم فحش میده اونا میخندن،من میخوام دعواش کنم نمیذا ...

خوارد زاده من اینجور بود کوچیکتره،بردیمش باشگاه ژیمناستیک می‌گفتیم فلانی چقدر مودبه اهل حرف بد نیست به زبون بچگی خودش ،یا جلو روش که وای فلانی دوستت چه بچه مودبیه مادرش و بوس میکنه و دعوا نمیکنه فقط حالت تشویقی نه با مقایسه بچه بهتر شده کم کم تو خونه این حرف بده کسی با آدم دوست نمیشه بچه خوب شد الان بی ادبی نمیکنه ،خودش رو هم تو باشگاه تخلیه میکنه با دوستاش هم بازی میکنه جایی فحش بدن حرف بد بزنن میگه این زشته،الان میفهمه نمیشه یه همچین روشی پیدا کنید ؟

مشکل اصلی از خانواده هاست 

امروز داشتم میومدم خونه تو ماشین نشسته بودم راننده منتظر بود مسافر جمع کنه من تنها بودم در ماشین باز بود داشت با همکارش حرف میزد 

نمدونستن در بازه پشت ماشین بود دو سه تا مرد گنده ی ۴۰/۴۵ ساله یک کلمه حرف خوب بگو از دهنشون در اومد؟؟

یک حرفها و فوش های رکیکی به هم میدادن که واقعا حالم بهم خورد 

سریع پیاده شدم گفتم من عجله دارم نمیتونم بمونم رفتم سوار یه ماشین دیگه شدم..

مشکل اصلی از خانواده هاست امروز داشتم میومدم خونه تو ماشین نشسته بودم راننده منتظر بود مسافر جمع کنه ...

آره اینم یه دلیل دیگه اش من خیلی بیرون میرفتم قبلا ولی جدیدا کمتر میرم ،قبلا سن ۱۰ سالگی من ،منم بچه بودم دیگه ممکن بود تو خیابون برخورد کنی به یه همسن خودت می‌گفتیم ببخشید رد میشدیم با لبخند،الان بچه های تقریبا ۱۰ ساله تو خیابون داشتیم رد میشدیم خوردن بهم دختره برگشت گفت هویی و یه فحش ناموسی ،اصلا نمیتونم الان و درک کنم میترسم بخدا، منم بچه دارم نمیخوام بچگی اش و ازش بگیرم بگم مودب باش مودب باش ولی یه چیزایی هضمش سنگینه 

آره اینم یه دلیل دیگه اش من خیلی بیرون میرفتم قبلا ولی جدیدا کمتر میرم ،قبلا سن ۱۰ سالگی من ،منم بچه ...

میدونی بعضی جاها خانواده ها هم حق دارن تا حدودی اخه به قول شما نمیشه همش به بچه گفت اینجوری باش اونجوری باش ولی خب این بچه ها فکر میکنن با این حرفا و فوش ها خیلی به قول خودشون شاخ و با کلاسن 🤦🏻‍♀️

و متاسفم واسه مردایی که بخاطر بچشون زنشون و رها میکنن جای اینکه ریشه مشکل و دلیل این ناراحتی رو پیدا ...

من یه کامنت گذاشتم اونجا،عده ای از دوستان حاضر در صحنه شدن دایه ی دلسوز تر از مادر..

با حرف شما کاملا موافقم .

محبت به جاش سختگیری هم به جاش.

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
میدونی بعضی جاها خانواده ها هم حق دارن تا حدودی اخه به قول شما نمیشه همش به بچه گفت اینجوری باش اونج ...

آره ،الانم که بعضی هامون کارمون راحت شده یه گوشی میدیم دست بچه خودمون به کارامون می‌رسیم،مگه چند سال گذشته که انقدر همه چی عوض شده بچه های الان خیلی باهوشن ولی اکثرشون از اینور بوم میفتن 

آره ،الانم که بعضی هامون کارمون راحت شده یه گوشی میدیم دست بچه خودمون به کارامون می‌رسیم،مگه چند سال ...

واقعا 

وضعیت جامعه خیلی خیلی خرابه

بدترش اینجاست که همین بچه ها یروزی قراره پدر مادر و مسئول این جامعه بشن😑