من موافقم ولی گاهی هم وقتی بچه حرف نمیفهمه تنبیه میشه وقتی تنبیه رو نمیفهمه یه مادر عصبی میشه ممکنه بزنه بچه رو خودش هم پشیمون بشه ،ولی تو رو خدا یه بار سر بزنید به پارک و کوچه و خیابون چقدر راحت بچه ها الان فحش ناموسی میدن،تو رو خدا یه همچین بچه هایی میخواستین با قربونت برم و فدات شم تربیت کنید ؟،نگید تو محل ما نیست سمت شماست و فلان تو رو خدا حرف منو قبول ندارید ؟نسل قبل بس که بچه رو سیاه و کبود میکردن از اونور بوم افتادن الان هم لس که بچه رو لوس بار آوردن از اینور بوم،خانما شما تا یه سنی میتونی با بچه ات بری پارک بگی بچه من اصلا اینجور حرفا رو نمیزنه بعدش اون بچه تو محیط بیرون و تنها قرار میگیره با یه سری بچه دیگه ،لطفا یه مادر و وقتی بچش و از روی عصبانيت زده ملامت نکنید ،من واقعا واسه اون تاپیک که راحت قضاوت کردن ناراحت شدم یکم واضح تر ببینید
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خانومایی ک بچه های بزرگ دارن سنای مثلا نه ده سال ب بالا باید بیان بیشتر نظر بدن و از روشای تربیتیشون بگن . دوستان ناراحت نشن. تا ی سنی از بچه هامون هممون هزارتا ایده وطرح و اصول داریم منظورم اینه حرف زدن آسونه وقتی بچه ها کوچیکن
خانما شاید بعضی هاتون الان متوجه حرفام نشید الان کم هستن اینجور سالها بعد متوجه جامعه و فاجعه اش میشید اصلا بحث من کتک زدن بچه نیست نباید بچه رو زد اصلا و ابدا من میگم حد وسط و نگه دارین ولی شاید براتون پیش نیومده این مورد که چیزی که من دیدم شما هم دیده باشین یه مادر بیخیال که بچه اش باعث خراب شدن فردای یه بچه دیگه است ،بچه ها لطیف هستن بله کلی فقط بچه من مادر لطیفه نیاز نداره بفهمه که بچه های مردم هم لطیف هستن نباید بهشون آسیب رسوند