2777
2789

سلام خانمها 

ماجرا از این قرار من با این زنعمو 10 سال شایدم یکم بیشتر اختلاف سنی دارم، بنا ب دلایلی مجبورم ماهی چند بار ببینمش و یعنی جایی که خیلی دوست دارم برم و حالم خوب میش، ایشون هم گاهی میاد 

حالا این خانم مدام بهم کنایه میزنه اگه اشتی باشم جوری میگ که من اصلا بعدا متوجه میشم منظورش از فلان حرف یعنی رفتار پنج ماه پیش من، حالا فعلا باهاش قهرم و صحبت نمیکنم اما تو هر چی من نظر میدم به طور غیر مستقیم کنایه میزنه یعنی من با بابام حرف میزنم اونم زود برعکس حرف من رو بلند به عمه ام میگ 

بعد دو نفری قهریم ولی جلو بقیه ادای ادم خوب ها رو در میاره مثلا غذای خوب رو میده ب من و بلند میگ اون غذا برای س است یا برای دخترم کیک میاره میگ س بگیر برای دخترت اوردم و همه اینا رو فقط جلو بقیه و بلند میگ که همه بشنوند 

حالا من چیکار کنم واقعا طرز برخورد با اینجور جانوران رو بلد نیستم 

فقط تلاش میکنه خودش رو خوب و من رو بد نشون بده و ناراحتم کنه🙁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی چی که هرچی میگی برعکسشومیگه.مثال بزن

مثلا میگم من وقتی از شیشه پاکن یا هر چیزی که مواد شوینده است، استفاده میکنم حواسم به دوستام هست، زود ب عمه ام میگ من پودر ماشین هم استفاده کردم بدون هیچ حفاظتی، باز همه میگن دستات چه خوبه نرمه و... 

یا میگن همسرت چه صورتش پر شده، بقیه میخوان بگن من رسیدم بهش بعد این زود میگ فکر کنم دیگ بیخیال رژیم شد اقا م بخاطر اونه

و.............. ــــــــــ

اصلا نباید واست خودش و رفتار و فکراش واست مهم باشه.

مگه کیه که تو انقدر فکرتو درگیرش کنی که ببینی باهاش چیکار کنی؟

ولش کن بابا.بزتر هر کار دوست داره کنه.

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
این آدما اینکارا رو میکنن تا در مرکز توجه باشن تو اهمیت ندی بیشتر میسوزه . در حضور اون هم خودتو بگیر

چچجچجوری اهمیت ندم، یعنی در واقع چجوری رفتار کنم، وقتی بهم جلو بقیه توجه میکن و تنهایی محل نمیزاره

اصلا نباید واست خودش و رفتار و فکراش واست مهم باشه.مگه کیه که تو انقدر فکرتو درگیرش کنی که ببینی باه ...

اخه یه کاری کرده عموم بزور احوال پرسی میکن و دختر و پسراشم تیکه میندازن، خب برام انرژی منفی داره

والا ماهم جانورشناسز نخوندیمولی کلا نظرم اینه جایی که هست نرومیری هم به چپت بگیرش بزار زر بزنه

میدونم عزیز، قصد ناراحت کرذن نداشتم من جانور مغرور و....  رو بلدم ولی این رو نه همین! 

در مورد بچه ام حرف منفی بزنه که ناراحتم کنه باز چیزی نگم!؟!؟