2777
2789
عنوان

تربیت بچه با فدات شم و قربونت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 64 پست
دقیقافکر می کردن در این زمانه همچین چیزی از بین رفته خداروشکرولی گویا یکسری همچنان افکار و عقاید دور ...

بیخیال واقعا

نمیشه یه سری چیزا رو تغییر داد وقتی رسوب کرده تو ذهن یه عده

من اصلا توی زمینه تربیت تجربه ندارم شما مادری قطعا بهتر تجربه داری اما به نظرم بد دهنی چندتا بچه که ...

بله از نظر زبانی میشه من منظورم چیز دیگه ای هست که با چشم دیدم پایین تر گفتم اینجور مواقع باید چیکار کرد؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه تربیت بچه از پدر مادر نیست البته نقش اصلی هستن ولی مابقی تربیت بچه از جامعه مدرسه دوستاش تجربیات ...

بله درسته ولی  اعضای همون جامعه هم  بچه هایی هستن که حاصل سیاست های تربیتی یه خانواده هستن  و وارد جامعه میشن و  وی هم تاثیر میگذارن

مطمئنا اگه همه ما پدر و مادرا قوانین تربیتی رو درست به بجه هامون یاد بدیم جامعه درست میشه 

جامعه همون پدر و مادرهای ماو خودمون و بچه های ما هستن

خانومایی ک بچه های بزرگ دارن سنای مثلا نه ده سال ب بالا باید بیان بیشتر نظر بدن و از روشای تربیتیشون بگن‌ . دوستان ناراحت نشن. تا ی سنی از بچه هامون هممون هزارتا ایده و‌طرح و اصول داریم منظورم اینه حرف زدن آسونه وقتی بچه ها کوچیکن

parasoo1989@
و متاسفم واسه مردایی که بخاطر بچشون زنشون و رها میکنن جای اینکه ریشه مشکل و دلیل این ناراحتی رو پیدا ...

جامعه خراب شده اما باز برمیگرده ب نوع تربیت

بچه باید ادب بشه هرطریقی ک باشه

مشکل بیشتر ما خانوم ها و همسرمون اینه وقتی پدر خانواده داره با بچه دعوا میکنه ما میدوییم میگیم با بچ ...

دقیقاااااا

حالا پدرومادر باشن چیزی

من بچه ام فحش میده دارم دعواش میکنم مامان بزرگ از یه طرف،عمه از اون طرف عمو ازین طرف میان که ولش کنننن بچه اسسس

میخواستم بگم شماها هم بچه بودین انقد ازین حرفا زدین و کسی نزده تو دهنتون که براتون عادی شده.

من نمیخوام اونجوری بشه و نمیذارمم

هنوز بچه اس یکم حالیش بشه بهش میفهمونم احترام بزرگتر ینی چی

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

من خودم خیلی احتدام بزرگتر کوچیکتر میفهمم،ولی بهتون بگم‌باورتون نمیشه عموها و عمه های بچم چجوری با م ...

کاملا درکتون می کنم

شرایط بشدت بدیه

من خودم تو خانواده ای بزرگ شدم که احترام بزرگتر و کوچکتر داشتن ولی بددهنی هم داشتن

ولی نمیدونم چطوری بود که ناخوداگاه میدونستم زشته و هیچوقت تکرار نمی کردم

بنظرم از مشاوره کمک بگیرید

شاید یه ذره اثر گذار باشه

بآ بچه ای که تو خیابون جلوی مادر خودش یه بچه سه ساله رو شلوارش رو در میارن چه برخوردی کنیم ،واقعا با ...

اینایی که برخوردی نمی کنن که واقعا رومخن

ولی تنبیه بدنی، فقط باعث ترس بچه میشه

شاید دیگه جلوی پدر و مادر تکرار نکنه، ولی پنهانی دوباره اشتباهش رو انجام میده

چون اصلا متوجه اشتباهش نشده

باید یک تنبیه اصولی در نظر گرفت

نه کتک زد، نه نشست نگاه کرد. 

خانما شاید بعضی هاتون الان متوجه حرفام نشید الان کم هستن اینجور سالها بعد متوجه جامعه و فاجعه اش میشید اصلا بحث من کتک زدن بچه نیست نباید بچه رو زد اصلا و ابدا من میگم حد وسط و نگه دارین ولی شاید براتون پیش نیومده این مورد که چیزی که من دیدم شما هم دیده باشین یه مادر بیخیال که بچه اش باعث خراب شدن فردای یه بچه دیگه است ،بچه ها لطیف هستن بله کلی فقط بچه من مادر لطیفه نیاز نداره بفهمه که بچه های مردم هم لطیف هستن نباید بهشون آسیب رسوند 

کاملا درکتون می کنمشرایط بشدت بدیهمن خودم تو خانواده ای بزرگ شدم که احترام بزرگتر و کوچکتر داشتن ولی ...

امروز داشتم به شوهرم میگفتم باید دخترمو ببریم‌مشاوره میگه مگه چشه😭😭

اخه فک کن فحشای بقیه رو تکرار میکنه بعد هرچی باهاش قهر میکنم فقط همون روزه،به فرداش یادش میره و تکرار میکنه.

خانواده ی خودم اصلا بددهنی ندارن ولی عصبی میشیم.اما اینجا از شوخی و جدی فحشای داغونو افتضاح جلو بچه تکرار میشه.

تف بهش بیاد عوضی

میدونم که بچم بزرگ بشه انشالا خوب میشه و حرفای اینارو تکرار نمیکنه چون من بهش میفهمونم.ولی اونا فحش میدن یه نفر بهشون نمیگه جلو بچه فحشِ اونجوری نده

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

کاملا درکتون می کنمشرایط بشدت بدیهمن خودم تو خانواده ای بزرگ شدم که احترام بزرگتر و کوچکتر داشتن ولی ...

😂یاد خودم افتادم. دوستان فحشای خوشگل میدادن بعد بذمن میگفتن مادربزرگ. پاستوریزه. 

parasoo1989@