من موافقم ولی گاهی هم وقتی بچه حرف نمیفهمه تنبیه میشه وقتی تنبیه رو نمیفهمه یه مادر عصبی میشه ممکنه بزنه بچه رو خودش هم پشیمون بشه ،ولی تو رو خدا یه بار سر بزنید به پارک و کوچه و خیابون چقدر راحت بچه ها الان فحش ناموسی میدن،تو رو خدا یه همچین بچه هایی میخواستین با قربونت برم و فدات شم تربیت کنید ؟،نگید تو محل ما نیست سمت شماست و فلان تو رو خدا حرف منو قبول ندارید ؟نسل قبل بس که بچه رو سیاه و کبود میکردن از اونور بوم افتادن الان هم لس که بچه رو لوس بار آوردن از اینور بوم،خانما شما تا یه سنی میتونی با بچه ات بری پارک بگی بچه من اصلا اینجور حرفا رو نمیزنه بعدش اون بچه تو محیط بیرون و تنها قرار میگیره با یه سری بچه دیگه ،لطفا یه مادر و وقتی بچش و از روی عصبانيت زده ملامت نکنید ،من واقعا واسه اون تاپیک که راحت قضاوت کردن ناراحت شدم یکم واضح تر ببینید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.