2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس هر هفته باید بخورم تا چن وقت؟اخه ی بار پایین بود دکتر گف ار هفته

چهارهفتع؟ منم 21 بود دارم هفته ای یکی میخورم نمیدونم چندهفته بخورم بعد روزی یکی 1000بخورم خوبه؟ 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
چهارهفتع؟ منم 21 بود دارم هفته ای یکی میخورم نمیدونم چندهفته بخورم بعد روزی یکی 1000بخورم خوبه؟

ن ببین مال من ۶بود ی زمان گف فعلا هر هفته بخور ۵۰۰۰۰

اما ب نطرم با دکتر مشورت کن اخه خیلی قویه هر هفته من ۶ بودم اون موقه

آنیلیام

زیاد نه.من ۱۷بودم

۲۶ هم خیلی پایینه 

شما خیلی وضعیت داغون بوده حتما قرص ویتامین دی بخور ،کمبودش خیلی بده 

من خودم ۶۰ بودم

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
روزی دوتا میخورم

میگن همراه غذای چرب بخوری بهتر جذب میشه

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
روزی دوتا میخورم

دوتا هزار؟ 

من ۱۳ بودم دکتر خودم دوتا امپول داد ماهی یکی بزنم 

و قرص پنجاه هزار هر دو هفته یکی

البته دکتر دیگه فقط پنجاه هزار داد هفته ای یکی

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
دوتا هزار؟ من ۱۳ بودم دکتر خودم دوتا امپول داد ماهی یکی بزنم و قرص پنجاه هزار هر دو هفته یکیالبته دک ...

من باردارم .دکتر گفت دوتا هزار بخور هر روز

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
من باردارم .دکتر گفت دوتا هزار بخور هر روز

الان دوز دوهزارش هم هست

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.