یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اخی خاهر ما دلمون میخاد صورتمون مث شما باشه بدن لاغر.. شما چرا؟ 😅بخدا مد همین مدل شماست ک بدن لاغر ...
نه اصلا اسی اینطور ک میگی نیس من چطوری بگم اندام من خیلی بده من شونه هام بزرگه مثل آقایون دیدی بالاتنه بزرگ دارن از باسن ب پایین چوب خشکن؟ من اندامم اونطوریه خیلی زشته و پاهام اینا لاغره ی شلوار جذب یا ساپورت میپوشم فوق العاده بدتیپ میشم چون قسمت بالایی گنده و زشت پایین نخ. بعد صورتمم ازینور چاققق ینی ی ترکیب فوق زشت
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !
شمام صورتت لاغر بوده قبلا؟؟ منم صورتم یکم لاغر میشه بدم هس باوجودیکه خیلی لاغر هم نیستا اما باز میبی ...
آره گونه همیشه داشتم و حالت صورتم گرد بود ولی ن به پری و گردی الان😍🙈والا من مداوم مدت طولانی ای استفاده کردم و برنگشت و نخوردم تا یه چند مدت با مریضی و فکر و خیال مشکلات کلا بدن همه لاغر شدم باز شروعش کردم
سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻
قرص فت فیس بگیردر حد معجزه از سه روز بعد متوجه میشیمنم گرفتم صورتم کشیده بود اما الان داره پر میشهعا ...
لپ در نمیاد؟
وَمَکَرواوَمَکَرَاللَّهُوَاللَّهُخَیرُالماکِرینَ. (یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چارهجویی کرد؛ و خداوند،بهترین چاره جویان است☝🏻 باعشق و افتخار اهلسنتم❤️✨