2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بلاگرکیلوچنده چه الکی الکی گندشون میکنین هرچین براخودشونن حالاچیزیم نیستن ولی صورت گردوپرخیلی نازوقش ...

منم اهل دنبال بلاگر فلان نیستم ولی چنتاییشون واقعا خوشگلن کاری با سبک زندگیشون ندارم ولی الان دارم نگاه میکنم اونام صورتشون پره در عین زاویه دار بودن خوشگلاشون😁😂😎

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

بعضیا سیستم تپل شدنشون همینطورنهرچی چاق بشن میزنه صورتشون مث خاهر من هرچی بخوره میره تو صورتش بدن کم ...

چیزی که واقعا خوب باشه بدون برگشت نمیشناسی؟

یه مدت راسیپ میخوردم خوب بود ولی خواب اوره

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
اخه من بدنم لاغره صورتم تپل ازین می‌سوزم . اگه واقعن وزنم زیاد بود ناراحت نبودم میگفتم خب بخاطر وزنم ...

اخی خاهر ما دلمون میخاد صورتمون مث شما باشه بدن لاغر.. شما چرا؟ 😅

بخدا مد همین مدل شماست ک بدن لاغر صورت تپل 

خوشبحالتون اتفاقا 

نه از داروخونه بگیر وسط غذا بخور تقریبا همه جا ولی صورت بیشتر

عزمزمه اسمشو میگی

چه قیمته؟ضرر نداره؟

من خیلی میترسم

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
قرص فت فیس مث مال من میگیری؟ چند سالته

آره فت فیس بدن توپرم یکمممم البته ولی صورت پر میکنه ۲۱ ام عزیز

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

دقیقا بخدا هرچی بیرون توجه بکنی دخترای ک خیلی خوشکلن فقط بخاطر تپلی صورتشونه حالا میبینی بینیشون هم ...

اره دقیقابینیشون هم پهنه بخاطراینکه صورتشون تپله اصلاپهنی وبزرگی بینیشون به چشم نمیاد

آره فت فیس بدن توپرم یکمممم البته ولی صورت پر میکنه ۲۱ ام عزیز

شمام صورتت لاغر بوده قبلا؟؟ 

منم صورتم یکم لاغر میشه بدم هس باوجودیکه خیلی لاغر هم نیستا اما باز میبینم وقتی خانوما انقد صورتاشون خوشگلی بخاطر پر بودنه میگیرم منم

راستی شما وقتی تموم شد دوباره میگیرید مصرف میکنید یا ولش میکنید برمیگرده؟؟ 

چون من ی بار قطعش کردم تا ۱ سال برنگشت