2777
2789
من حوصلم نمیشه پاشم عکس بگیریم با دوتا زایمان 70کیلو ام

من فکر کنم زایمان کنم بشم صد به بالا 

بنظرم هفتاد هم بد نیست 

من خودم از ۱۰۵ شدم ۷۰ شاید واسه همین راضیم البته الان رژیم دارم و درحال کاهش ام ولی عجله ندارم

برگشت به آزادی🕊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پیاده روی خیلی تاثیر داره من دوماه پشت سر هم روزی یک ساعت گاهی یک و نیم ساعت پیاده روی کردم فکر نمی‌کردم تاثیر داشته باشه ولی هم سایز کم کردم هم وزن غذا هم چند قاشق کمتر میخورم بخاطر عمل بینی و مامو نمیتونم باشگاه برم فعلا ولی همین دو تا خیلی موثر بود

فداتشممن کمبود دارم من ارزومه ی بار ۷۰ کیلو رو ببینمانقد ب خودم سختی دادم ۴۴ کیلو بودم انقد باشگاه ر ...

منم خیلی سختی کشیدم از ۱۰۶ شدم ۷۰ 

بنظرم جفتمون باید این مسیرو ادامه بدیم شما افزایش رو من کاهش 

اگه میتونستم ده کیلو میکندم میدادم بهت هم تو راضی تر باشی هم من

برگشت به آزادی🕊

باشگاه دارید، اما من تربیت بدنی میخونمو کم کردن یهوییه نشاسته، اونم به این میزان=کچلی.

باید جایگزین کنی 

نون سفید و برنح بدترین دشمن بدنسازیه

و من خودم هفته ای دو سه بار میخورم