بچه ام دوماه و ۱۲ روزشه از اولش شیرم کم بود و بعدم میکشید و نخورد رفلاکس پیدا کرد یکماهگیش جوری که از دماعش میومد بیرون دکتر دارو و شیر خشک arداد یکماه خورد و بعد گفت معمولی بده از طرفی دفعش ۵ الی یکهفته ایه از طرفی وزنش پایین شدید ۲۶۰۰ بدنیا اومد دوماهگیش ۳۸۰۰ بود .الان دو هفته ایه که خس خس داره و تو خواب وول میخوره و شکمشو قوسی میکنه رفلاکسش برگشته ولی پنهانه یچیزی تو گلوشم میاد قورت میده .شیر دادنش رو نظم میدم اروعشم میگیرم شیبدارم میخابونم ببلاک تروویتال گیگوز نان رو امتحان کردم دیدم اپتامیل انگار بهترشه کمتر دلدردش هست ولی همچنان هست .تو نت داشتم میخوندم یسری علایم های حساسیت به پروتیین گاوی هم نثل رفلاکسه میگم نکنه اینه مشکلش .از طرفی وزن کمش از طرفی رفلاکس پنهانش تازگیا هم شیر رو با نق و نوق میخوره موندم چی بدم چیکار کنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم چرا اینقدر مارک شیرخشکشو عوض کردی؟؟؟؟اشتباهت همینه.باید تحت نظر دکتر باشه.ببلاک شیرخشک خوبیه.فقط چون رفلاکس داره فکرکنم همون ar را باید بدی.ولی به حرف ما نباش.ببرش یه متخصص اطفال خوب و طبق نظر دکتر باش.عوض کردن مارک شیرخشک خودش باعث میشه که بدتر دل درد بشه