2777
2789
عنوان

دارم دردمیکشم شدیدااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 125 پست
بنظرم کار اشتباهی نکردین شما متاسفانه بچه های الان تقی ب توقی میخوره میگن خودمونو...یا قهر میکنن میر ...

😔😔😔من کشتمش فقط بخاطراینکه نخواستم گزندی ببینه

عزیزم من خودم که احساس بزرگ بودن دارم مطمئنم اکسم برگرده احساسی حرف بزنه خر میشمهمه بهم میگفتن نرو س ...

منم دقیقا الان یکسال چند ماه که حال تو رو دارم

درکت میکنم

البته من همسرم بود 

همه گفتن همسرم  خوب نیست منم به حرف بزرگترا گوش کردم اومد اما الان پشیمونم که چرا بزرگترا برام تصمیم گرفتن همین ی ساعت پیش داشتم گریه میکردم پیر شدم تو این ی سال 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😔😔😔من کشتمش فقط بخاطراینکه نخواستم گزندی ببینه

ن ن اصلااا خاهرتون تصمیم خودشو گرفته بود شما فقط بهونه بودین براش

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

منم دقیقا الان یکسال چند ماه که حال تو رو دارمدرکت میکنمالبته من همسرم بود همه گفتن همسرم خوب نیست ...

میبینی هرررر دختری توی هر شرایطی برای یه پسر احساسی تصمیم میگیره.. 

واقعا من نیاز داشتم یکی اونروز راهنماییم کنه و شایدم به زور نگهم داره

و همچنین شما هم نیاز داشتی یکی نگهت داره یا بهت بعدشو بفهمونه

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

از کجا‌میدونست اینجور میشه نوجوان بود نیاز به حامی و همراه داشت استارتر شما اشتباهی نکردی عزیزم خواه ...

خیلی خیلی ممنونم بخدا نمیخواستم کسی اذیتش کنه گولش بزنه😔😔

😔😔😔بقران نمیخواستم کسی گولش بزنه اسیب ببینه

بهترین کار را کردی

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

میبینی هرررر دختری توی هر شرایطی برای یه پسر احساسی تصمیم میگیره.. واقعا من نیاز داشتم یکی اونروز را ...

اره بخدا که همینطوره 

اولین مرد زندگیم بود دلم نمیخواست از دستش بدم 

همه میگن اگر مونده بودی ۴سال دیگه جدا میشدی این زندگی عاقبت نداشت اما من میگم نه شما زندگیه منو خراب کردین 

میگم شما باید میزاشتین من خودم تصمیم بگیرم اصلا همون چند سال دیگه خودم برمیگشتم اشکال نداشت 

افسردگی گرفتم فک میکنم اگر مونده بودم زندگیم درست میشد 

😔😔😔میشه لطفابری داری نفت رو اتیش دلم میریزی

اوکی 

بازم معذرت میخوام 

منم خودم اسیب دیدم اعصابم خورده  اینجا با شما تند حرف زدم 

حلالم کنید 🙏

برای شادی روح خواهرتون صلوات میفرستم 

عزیزم ناراحت شدم خدا بهت صبر و آرامش بده ،تو مقصر نیستی عزیزم من ک هنوزم ک سنی دارم بازم خواهرم بزرگترم مثل مامان برام جایی ببینه کارم اشتباه یا رفتارم تذکر میده همه خواهرا بزرگتراچون بزرگترن احساس وظیفه و مسعولیت میکنن حتی وقتی خواهر کوچولوشون خودش بزرگ بشه باز مثل مامان میمونن براش