2777
2789
عنوان

زندگی خیلیاتون آرزوی من

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 45 پست
چی بگم کجاش قابل فهمه اصلا خودمم وقتی مینویسم از زندگیم میام میخونمش تازه اثر میکنه میگم وقتی از دور ...

مال من برعکس داخل زندگیم احساس میکنم خیلی بدبختم از بیرون نگاه میکنم میبینم خیلی هم بدبخت نیستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوال بپرسم ایا کسایی که اینجور در فقر هستن مشکلات روانی مالی و ... دارن خب صدرصد کودکی خودشونم ای ...

نه عزیزم اونا عقل ندارن راحتن بیچاره ها یا این که انقدر سنشون پایینه جلوگیری بلد نیستن یا هم بچه میارن چونکه عذابهایی که کشیدن سر اون خالی کنن

یه سوال بپرسم ایا کسایی که اینجور در فقر هستن مشکلات روانی مالی و ... دارن خب صدرصد کودکی خودشونم ای ...

بالای دوتا بچه واقعا اعصاب میخواد

اعصاب قوی و خانواده خوب و حامی

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍

باز همینکه شاغلی خودش کلی هست

ماها چی بگیم ک خونه داریم

بنظرم یه خونه گوچیک رهن کن برو برا خودت 

میتونی مادربزرگتم ببری ک از عموهات خلاص شین

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
باز همینکه شاغلی خودش کلی هستماها چی بگیم ک خونه داریمبنظرم یه خونه گوچیک رهن کن برو برا خودت میتونی ...

مامانبزرگم‌نمیاد‌

اصلا نمیذاره که من جدا بشم 

ولی حس میکنم خیلیا واقعا تصوری از مرد معتاد ندارن 

یا من خیلی ترسوعم ولی به معنی واقعی ازشون میترسم نمیتونم تنها زندگی کنم 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
مامانبزرگم‌نمیاد‌اصلا نمیذاره که من جدا بشم ولی حس میکنم خیلیا واقعا تصوری از مرد معتاد ندارن یا من ...

معتادا  هم لولشون فرق  داره..

بهر حال میتونی تو یه مجتمع بری ک همسایه و نگهبان اینچیزا داشته باشه

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
عزیزم به نظرم تو خیلی سخت گرفتی زندگی تو من میشناسمت میخوای هم از خواهرت مراقبت کنی هم از خودت نمیشه ...

هم از نظر مالی اجازه خونه رو نمیرسونم 

جدا از اون نمیدونم چجوری بگم‌که متوجه توهمی بودن عموهام بشین ازشون میترسم از بابام میترسم نمیتونم تنها زندگی کنم 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃