2777
2789

بچه ام دوماه و ۱۲ روزشه از اولش شیرم کم بود و بعدم میکشید و نخورد رفلاکس پیدا کرد یکماهگیش جوری که از دماعش میومد بیرون دکتر دارو و شیر خشک arداد یکماه خورد و بعد گفت معمولی بده  از طرفی دفعش ۵ الی یکهفته ایه از طرفی وزنش پایین شدید ۲۶۰۰ بدنیا اومد دوماهگیش ۳۸۰۰ بود .الان دو هفته ایه که خس خس داره و تو خواب وول میخوره و شکمشو قوسی میکنه رفلاکسش برگشته ولی پنهانه یچیزی تو گلوشم میاد قورت میده .شیر دادنش رو نظم میدم اروعشم میگیرم شیبدارم میخابونم ببلاک تروویتال گیگوز نان رو امتحان کردم دیدم اپتامیل انگار بهترشه کمتر دلدردش هست ولی همچنان هست .تو نت داشتم میخوندم یسری علایم های حساسیت به پروتیین گاوی هم نثل رفلاکسه میگم نکنه اینه مشکلش .از طرفی وزن کمش از طرفی رفلاکس پنهانش تازگیا هم شیر رو با نق و نوق میخوره موندم چی بدم چیکار کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم بنابرتجربم که هفت تابچه بزرگ کردم میگم 

ببلاک حرف اولو تو شیرخشک میزنه 

البته اگه سازگارباشه بابچت عالی وزن میگیره

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
من ب بچم‌آپتامیل ۱ میدم اینم بگم گلم با شیشه شیر ب بچم شیر دادم الان ۴ماهشه دیگه سینمو نمیگیره

برالفلاکس خوبه اپتامیل پرو  اگه دقیق گفته باشم

امابراوزن گیری بچه جالب نیست

دختر منم رفلاکس داشت و دکترش بهم شیر خشک بدون لاکتوز داد که فقط هلال احمر با نسخه پزشک میداد که انگل ...

کلا هرچی خارجی اصل باشه خوبه 😅

دختر من همینجور بود

من شیرخشک های زیادی امتحان کردم و آخرش بهش آپتامیل دادم 

دارو واسه معده هم متخصص اطفال خیلی تجویز میکردند ولی آخرش بردمش پیش متخصص طب سنتی 

خداروشکر خیلی بهتر شد با شربت گیاهی 

🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷به امید پیروزی فلسطین مظلوم (مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا)