2777
2789
عنوان

زندگی خیلیاتون آرزوی من

754 بازدید | 45 پست

قید خانواده و پدر مادرو که زدم نمیخوام 

خواهرم سالم بود حتی ازم دور بود متنفر بود دشمن بود ولی میتونست راه بره 

تو خونه مادربزرگ و زیر دست عموهام نبودم 

تو اتاق زندانی نبودم 

میتونستم از گاز استفاده کنم غذای گرم بخورم 

اتاقم بخاری داشت با سشوار خودمو گرم نمیکردم 

هروقت دلم میخواست میرفتم حال تلوزیون میدیدم 

در اتاقم ۲۴ ساعته قفل نبود 

نصف شب با صدای دعوا و فوحش بیدار نمیشدم 

مامان جونم سالم بود نمیرفتم صدای نفساشو موقع خواب گوش نمیدادم 

قدر لحظه هاتونو زندگی هاتونو بدونین 

من نمیدونم کجای راهو اشتباه رفتم که از نوزادی این شرایط زندگی منه هیچ توضیحی ندارم 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نفهمیدم Help

چی بگم 

کجاش قابل فهمه اصلا 

خودمم وقتی مینویسم از زندگیم 

میام میخونمش تازه اثر میکنه 

میگم وقتی از دور نگاه میکنی زندگی چقدر دارک 

وقتی توش درگیر روزمرگی میشی نمیفهمی 

یه سوال بپرسم 

ایا کسایی که اینجور در فقر هستن مشکلات روانی مالی و ... دارن خب صدرصد کودکی خودشونم اینجوری بوده

الان چرا تفکر من که کودکی بدی داشتم اینه بچه بالای دو تا هرگز 

وضعیت مالی خوبی نداری بچه حذف میشه

خودم اگه عقده دارم تا برطرفش نکنم حال روحیم خوب نشه بچه نه

اما هنوزم کسایی هستن بازم فرزنداوری میکنن

ایا مشکل نداشتن وسیله های پیشگیری در رابطه هست؟ قیمت هم دستم نیست گرونه؟

چرا قید خانوادتو زدی؟؟

خانواده ندارم که 

پدر مادرم نوزادی جداشدن ربتن دنبال زندگیشون مادرمو ندیدم کلا 

با خواهر دوقلوم پیش خانواده پدری بزرگ شدیم 

یه سوال بپرسم ایا کسایی که اینجور در فقر هستن مشکلات روانی مالی و ... دارن خب صدرصد کودکی خودشونم ای ...

چی بگم 

وقتی مادر من تو ۲۰ روزگی دوتا بچه دوقلوشو گذاشته رفته بابامم یه معتاد بیکار بی مسعولیت 

حداقل همون موقع میکشتنمون انقدر سخت بود واقعا

خانواده ندارم که پدر مادرم نوزادی جداشدن ربتن دنبال زندگیشون مادرمو ندیدم کلا با خواهر دوقلوم پیش خا ...

آخی عزیزم چه سخت...

یکی از دلایلی که طلاق نمیگیرم با وجود خیانت شوهرم همین بچهام هستن منم دوقلو دختر ویه دختر ۷ساله دارم نمیخوام زیر دست عموهاشون بزرگ بشن

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
چی بگم کجاش قابل فهمه اصلا خودمم وقتی مینویسم از زندگیم میام میخونمش تازه اثر میکنه میگم وقتی از دور ...

همون خودتو درگیر روزمره ات کن اگه بخوایم به اینا فکر کنیم که بدبختی زیاد داریم زندگیمو نوشتم توی یکی از تاپیکام 

...

بعد اون همه سختی هنوز یه عالمه تو دلم برای خودم خوشحالی دارم و بعد از اینکه توسط دیگران فراموش شدم اما هیچوقت توسط خودم فراموش نشدم با 37 سال سن با شکلات ذوق میکنم، از برق لاکم خوشحال میشم ،با ماکارانی و سس خر میشم،با دختر16 سالم کشتی میگیرم ،هنوز کارتون نگاه میکنم.

و کلی کاراهای دیگه توعم بیا یدونه من باش:)

):I told you i was sad

همه مون بدبختیم اسی 

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

عزیزم ان شاالله که زندگی خیلی خوبی در آینده در انتظارت باشه 

هرکسی رو دیدم که زندگی سختی داشته بالاخره به ارامش رسیده .منم از ته قلبم برات بهترین هارو ارزو میکنم 🤍

نماز شب خیلی خوبه توی قنوت نماز وترش از خدا هرچی بخوای محاله بهت نده مگر که صلاحت نباشه که بعد از چند روز متوجه میشی 

نماز شب بخون همش توی قنوتش از خدا اینده خیلی خوبی بخوه که این روزهارو جبران کنه برات

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)