2777
2789
عنوان

دارم دردمیکشم شدیدااااا

1173 بازدید | 121 پست

😔خواهرکوچیکموازدست دادم شبو روز بوسش میکردمممم شبو روززززززززززز..قلبم داره پاره میشه استخونام درد داررررن😔😔خودم بزرگش کردم.از۶طبقه خودشوپرت کردپایین😔😔😔😔فقط بخاطر تذکر دادن و نهی کردن ازطرف من چون خواهربزرگترم...آخ خدایا

از آن زمان که رفته ای با اشک خو گرفته ام ،خودت بیا به خانه یا بگو که خانه ات کجاست😔گلایه ای نمیکنم سکوت میکنم دگر فقط بگوچرا خدا تورا کنارمن نخواست😔😔

پتوشو بومیکنم بغل میکنم دفترای مدرسش😔شونه ی سرشو شبا بغل میکنم میخوابم😔من از۶طبقه افتادم مردم نه اون فرشته

کاش بشه یک آن ایست قلبی کرد برم اون دنیابغلش کنم بوش کنم..عزیزدل خسته ی من میشه بیای بغلت کنم ؟؟؟بیا جان دل مادر .آخ خدا از درد دارم میسوزممممم..جیغ مادرم ک گفت جوجه ی قشنگم خودشوانداخت پایین توگوشمه .اولین نفری ک رسید بالای سرش من بودم غش کردم.۹روز توبیمارستان بودبعد پرکشید😔😔😔قلبم داره پاره پاره میشه.جوجه ی من ،من دیگه هیچووووقت نمیتونم کمر راست کنم برگرد بغلم درو دیوارخونه دارن اتیشم میزنن سر میچرخونم ک شایدناخوداگاه ببینمت😔😔میشه منم بیام نترسی جوجی جانم بااباجی قهرنکن مادرررر ببین اباج داره میسوزه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی گفتی بهش چند سالش بود😭

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

چقدر بچه‌های الان کم‌تحمل شدن ما با چه سختیا و کمبودایی زندگی کردیم اینا با یه تذکر خودشونو پرت میکنن پایین. مگه چه تذکری بهش داده بودی؟ از قبل هم باهم مشکلی داشتین؟

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
میگفتم بافلانی نگرد .فهمیدم بایع پسرهمسن خودش درارتباطه منم جلوشوگرفتم😔😔😔کاش زبونم لال میشد

ای کاش تذکر نمیدادی و کاری بهش نداشتی 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
واقعاً ناراحت شدم براتون خدا بهتون صبر بده چند سالش بود؟ چه نهی کرده بودی عزیزم مگه ؟چون خودم خواهر ...

😔خیلی ممنونمممم.۱۶سالش بود.تذکرای خواهرانه بخداقسم.نامه نوشته ازدست تو ومادرم خودمومیکشم بدجورتوعذابم بدجورررر