2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 129489 بازدید | 977 پست
بیا به اندازه موهای سرم بهت خانم نشون بدم که عده رعایت نمی‌کنن

دخترعمم امشب طلاق گرفت فردا با دوست پسر سابقش عقد کرد بدون عده ....اون دیگه معرکه اس 

کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

بازم اسی خانم خوبیه فقط حرص میخوره و دختره شانس اورده شیطان و مامر موز نیس!

میتونست از الکی به شوهره چیزای بگه دختر خالشو قشنگگگ از چشش بندازه جوری که نه بخواد بگیردش نه حتی جرعت بکنه که تو خونه کنار زنش تو شهر غربت تنهاش بزاره

بعضی زنا چنان زبون باز و سیاستمدارن چنان قشنگگگگگگ طومار خانمو میپیچین  و براش پرونده سازی میکنن  و حرف در میارن که از چش همه بیوفته و شوهره هم بزنه پرت کنه بیرون...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا رودرواسی داری

چرا دعوا؟

دوماه زحمتشو کشیدی اخرشم محترمانه بگو عزیزم دوماه اینجا بودی خیلی خوشحال بودیم ولی تو این دوماه باید به فکر بودی تکلیفتو مشخص کنی ولی طاهرا هیچ کاری نکردی.نمیتونی همیشه اینجا بمونی من زندگیم به مشکل خورده لطفا یکی دو روزه فکر جا باش

تمام

نه دعوا میخواد نه میخواد شوهرت باهاش حرف بزنه نه از خونه بیرون انداختن میخواد نه هیچی

اگه اینارو گفتی و بازم فکر رفتن نبود بعد از دو روز زنگ بزن مادرش بگو دوماه مهمون بود عزیزما بود ولی چند روز قبل باهاش صحبت کردم حتی خواهر تنیمم بود نمیشه که یه عمر با ما زندگی کنه لطفا همین فردا منتظرتونم بیاید دنبالش

اگه بازم دیدی میپیچونن بفرستش مغازه ای جایی رفت چمدوناشو بزار پشت در روشم براش نوشته بزار که من هررلهیو رفتم که محترمانه از اینجا بری ولی دوست نداشتب ظاهرا

زنی که پدر داره مادر داره

برادر داره

خونه پسرخاله متاهل اونم دو ماه چه غلطی میکنه؟؟؟

شما چجوری رفتار میکنید که اینقدر راحته اونجا😐

کسی که جدا میشه باید قبل طلاق فکر کنه که بعد طلاقش میخواد کجا بره

جدا از این زن یه فکری به حال خودت کن اسی یکم اقتدار داشته باش اختیار خونت باید دستت باشه.

(حالا من فکرم به خیانت اینا اصلا نرفت ولی ازین که دوماهه اونجاست عصابم خورد شد) 

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

خری اگر بهش نگی از خونت بره 

یعنی واقعا خری اگر فردا نیای بگی بهش گفتم

بگو من واقعا حس راحتی ندارم وازت میخوام حداقل بری خونه مادرشوهرم  ببخش ولی دیگه بیشتر از این کاری ازم برنمیاد برات انجام بدم

خدا کنه سرپناه داشته باشهعجب دنیایی سخت و بی رحمی هستشدنیا یه تراژدی تلخ هستش

دخترخاله ی من ۲سال خونه مادرم زندگی کردوقتی هیچکدوم ازدواج نکرده بودیم مامشکلی نداشتیم بااینکه مریض داشتیم وشرایطمون سخت بودکنارهم خوش بودیم... بعدازدواج کردورفت شهرخودشون یکسال بعدطلاق گرفت خواست برگرده مامانم اجازه ندادگفت پسردارم شرایطت فرق کرده ، برای اون دوسال تشکرنکردن خالم وشوهرش ودخترخالم ولی چون دفعه دوم اجازه ندادیم بیادوبمونه کلی بارمون کردن وحتی اگه قرارباشه یه شب بریم خونشون رفتارشون خوب نیست و درکل من میگم خوبی به کسی نیومده دنیای بدیه

بهش بگو کی میری؟ بگو حالا که میخوای تهران بمونی پانسیون هم خوبه‌هاااا نصف پولی که بهت میدن رو بده برای پانسیون نصفش هم خورد و خوراکت. تا کی میخوای بری خونه‌ی این و اون؟

پزشک کوچولو🩺📚

[QUOTE=365371904]ب خونوادش بگو من دیگه نمیتونم خاهرتونونگه دارم این فک کنم تاآخربخادپیش شما بمونه ها ...

اونا پرتش نکردن بیرون ساده نباش از کرم خودشه اومده بمونه خونت که تو اعصابت خورد بشه بری طلاق بگیری بشینه سر زندگی تو دستش با خانوادش تو یه کاسس

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

گعتم بهش میگه توبرو من تنهایی راحترم

بسم الله میخواد تورو بندازه بیرون تنها بمونه راحت باشه😳😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

زنی که پدر داره مادر دارهبرادر دارهخونه پسرخاله متاهل اونم دو ماه چه غلطی میکنه؟؟؟شما چجوری رفتار می ...

حالا من یه زنداش دارم خیلی جلبه . وقتی زایمان کردم زنگ زد فلانی جونم تو که مامانت مرده من بیام جمع کنم من ساده گفتم بیا 

اومدو دیدم ووووی مانتوشه پرت کردو یه شلوار لی تنگگگگگ ببخشید همه چیز مشخص مشخص با تاب قرمز رکابی و یه شال الکی روم نشد بگم بعد دیدم اومده نشسته پیشم منو لباسامو مسخره میکنه ! دیگه سفره ارایی میکردو دیدم دراورد کابینتامو به سلیقه خودش جور کردو به شوارم گفت چه موی جوگندمی بهتون میاد و تریاک وشیدین چشاتون اونجور خماره و اومد بمن گفت منکه حالا هستم کاش شالمو دربیارمو .... ببخشید غلطای اضافه دیگه 

شوهرم ناهارشو خورد رفت منم قشنگ طومارشو پیچیدم گفتم فلانی جون دست درد نکنه کمک زیاد کردی خواستم باز میگم. گفتش من راحتم . گفتم نه من راحت نیسم عمل کردم معده و گوارشم خوب نیس خلاصه پرت کردم بیرون بعدم به داداشم کاراشه گفتم دیگه قهر کردو نمیاد کلا 🤣 شوهره از سر کار اومد گفت .گفتم برم خانه فلانی فلانیو بیرون نکرده باشه معلومه خوب نشناختمش 🤣🤣🤣

زن باید یزره هم سیاست داشته باشه حالا تو بگو جلبی 🤭

😂😂😂ادم‌ هنگ میکنه

من جاش بودم سم خورش میکردم 

یا از موهاش می‌گرفتم پرتش میکردم تو کوچه زنیکه پررو 

بعضیا چه حوصله ای دارن 

1
5
10
15
20
25