2777
2789

نامزدم پیام داد که برات لواشک اینا گرفتم 

بعد گفت عکسشو میفرستم ببین ازینا خوشت میاد یا نه 

بعد عکسشو فرستاد و منم گفتم اره خیلی دوسشون دارم دستت درد نکنه و فلان یکم شوخی کردیم

بعد گفت ببین پاستیلم داره اون گوشه ازون گرونا ( یه پک بود کلا)

اینو گفت یجوری شدم ، چرا باید میگفت ازون گرونا 

البته ما داشتیم یکم جدل میکردیم میگفت نمیدمش 

منم میگفتم بده و فلان 

که اینجوری گفت یکم بیشتر حرصیم کنه 

ولی نمیدونم چرا من یجوری شدم 

خندیدم و گفتم اره ازوناس 

هرچند من اصلا پاستیل دوست ندارم ولی به روش نیاوردم چون خیلی ذوق داشت واسه خریدش .

میدونم هیچی تو دلش نیست که منت اینا بزاره

خیلی هم دوسم داره خیلی زیادددد 

ولی چرا من یه حسی بهم ذست داد نمیدونم والا 

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخوان بگن چیز خوبی گرفتیم و خرج کردیم برات 

حساس نباش .. همون تشکر کنی و نشون بدی قدردانی کافیه 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

شاید واااقعا منظوری نداشته از من که سن مادرتم دوتا نصیحت اولا اینجور مواقع نگو نمی‌خوام و نگیر و اینا تا خرج کردن برات عادتش بشه دوما اصلا به دل نگیر و با دید مثبت و فکر مثبت باهاش روبرو شو تا رابطه تون خراب نشه

هیچچچ حسی بهت دس نده چون هیچچچچچ منظوری نداشت

ممنون خوشگلم 🩷 🫂 

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

اوضاع مالیتون از اونا پایین تره؟یا ماشینتون یا هرچیزی نمیدونمولی این از جایی میاد که تو یه چیزی خودت ...

نه اتفاقا ازونا بهتریم 

میخوان بگن چیز خوبی گرفتیم و خرج کردیم برات حساس نباش .. همون تشکر کنی و نشون بدی قدردانی کافیه

همین کارو کردم خیلی هم واقعا ذوق کردم🩷

شاید واااقعا منظوری نداشته از من که سن مادرتم دوتا نصیحت اولا اینجور مواقع نگو نمی‌خوام و نگیر و این ...

مرسی عزیزم همین کارو میکنم 🩷😗

همین کارو کردم خیلی هم واقعا ذوق کردم🩷

احسنت 

اقایون ببینن قدردانی بیشتر تلاش میکنن خوشحالت کنن ذاتشون اینه

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

خواسته متوجه بشی از کدوم پاستیلاست😐😂

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.