2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 136823 بازدید | 1042 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون همسایه ی اوسکولش دهنشو باز کرد واین فکر وانداخت تو سر اسی

چیزی هم نباشه تا آخر عمر میخواد پلاس بشه سر اینا خرجشو اینا بدن؟

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

چیزی هم نباشه تا آخر عمر میخواد پلاس بشه سر اینا خرجشو اینا بدن؟

والا، دلش میخاد تهران باشه بره خوابگاه بگیره بره کار کنه خرج خودشو در بیاره. والا ادم خونه پدرشم برگرده انقد راحت نیست

وقتی یه زن طلاق میگیره یعنی راهی نداشته که با طرف سازش کنه و بدترین حالت ممکن اینه خانواده زن پشتش ن ...

پیشنهاد طلاق میدن و بعد هم به خانمهای مطلقه توهین میکنند🙁🙁🙁🙁🙁🙁

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
والا، دلش میخاد تهران باشه بره خوابگاه بگیره بره کار کنه خرج خودشو در بیاره. والا ادم خونه پدرشم برگ ...

خیلی پررون 

خواهر منم جدا شده بعضی وقتا میگ باید شما منو‌ نگهدارین من ازدواج نمیکنم 

😕😳😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

پیشنهاد طلاق میدن و بعد هم به خانمهای مطلقه توهین میکنند🙁🙁🙁🙁🙁🙁

طلاق برای کسیه که استقلال مالی داره نه آدم تنبل و تن پرور 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

گعتم بهش میگه توبرو من تنهایی راحترم

دلت نسوزه ها. پرتش کن بیرون وگرنه به زودی اون تو رو پرت میکنه بیرون

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را