2777
2789

فکر کنم هفته پنج هستم ، کی باید برم دکتر؟ باید برم پیش ماما یا دکتر زنان؟ برم درمانگاه دولتی یا مطب؟ تجربه اولمه ممنون میشم راهنماییم کنید و اگه دکتر خوب شرق تهران میشناسید معرفی کنید ، مادر شوهرم میگفت باید برم پیش ماما درمانگاه قدس تشکیل پرونده بدم

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اطلاعی ندارم ولی چطور شد مادرشوهرت انقدر زود فهمید؟ 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

مطب متخصص زنان برو. بهداشت فقط واسه واکسن بچه برو. اونم موقع غربالگری تشکیل پرونده بده براش

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

بسلامتی بهت تبریک میگم گلم منم اولین بارداریمه تا فهمیدم رفتم دکتر زنان گفت برا قلب زوده هنوز دیگه هفت هفته و پنج روز رفتم قلب بچه م میزد بعد دیگه هی خودش تاریخ میزنه که کی برم

او قند روزهای تلخ من است 
منم توو همین هفتم سمت راستم و پای راستم درد میکنه

منم دقیقا همینجوریم ، بتات چند بود ازمایش دادی؟

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
شوهرم ذوق داشت تا ازمایش مثبت شد گفت

مبارک باشه 

دوسه هفته صبر کن بعدش برو متخصص زنان سونو می‌نویسه واست قلیشو چک میکنن بعدش دیگ ۱۱هفته ب بعد ان تی مرحله اول 

درمانگاه و مطبم بستگی ب شرایط مالی خودت داره 

اگ مرکز بهداشتی نزدیکتون هست خوبه ک تشکیل پرونده بدی هروقت خواستی میری صدای قلبو چک میکنن واست

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁