2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 129796 بازدید | 979 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینطور که قبلا اعمال ناشایستی صورت گرفته که حتی گفتنش برای من باعث احساس تهوع میشه پس در لفافه عرض م ...

وااااای چقدر جناییش کردی🤣 نه بابا توام😅 خوب یروز دو روز ده روز بالاخره که چی . بعدم خوب مرده میگفت خوب برو بوق بزن کنتور که ننداخته بفهمن کار من بود ! منم‌میگم داره اینارو میگه که خودشو بندازه گردن من! مردا انقدررررر قشنگ بلدن اینارو رفع و رجوع کنن ! 

نه بابا منکه فکر میکنم فقط مرده خواسته اسی تنها نباشه تو شهر غربت حالا یا از رو محبت یا از رو شک

اخه مردا عاشق اینن تنهایی با به مرد باشن بریزن و بپاشن و هر هر تریاک بکشن و ازینا 🤪

تا این شکایت نکنه اون باور کن نمیدونه ناراحته. مردن دیگه

چندروزه رفته تومخم امروز شورتشو آورده قاطی لباسای ما تو لباسشویی دراوردم انداختم سطل آشغال اخه کثافت ...

وای خدا 😟😟😟😟

یعنی آدم ها هم میتونن تا این حد از آدمیت ساقط شن که بشن حیوون تمام عیار واااای 

آدم هایی هم در مقابل هستن که از ادب و شعورشان و ملاحظه کاریشان لذت میبره 

به خدا من وقت ظهر به کسی زنگ بزنم از  خجالت میمیرم که شاید از سر کار اومده خسته اس مزاحم نشم ای خدااااااا

من کارم به طلاق داشت میکشید داداشم گفت دوهفته بمون خونم نرفتم بمونم😒این دیگه چه پرروهه خونه پسر خاله چه رویی دارن ملت تو دلم گفتم زنش راحت نیست خونه پدرم موندم خدارو شکر طلاقم نگرفتم ولی بدم اومد از همین که میگی

ولی کلی نگاه کنییه زنی که طلاق گرفته سرپناهی نداره بی پناهی خیلی سختهشمام کمکش کن نهایتا یکی براش پی ...

😹😹😹😹😹

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

حس میکنم این جریان زیادی چرته

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
وااااای چقدر جناییش کردی🤣 نه بابا توام😅 خوب یروز دو روز ده روز بالاخره که چی . بعدم خوب مرده میگفت ...

میدونید چیه آدم با آدم و فرهنگ با فرهنگ فرق میکنه 

مورد اول اینکه برای بعضی ها حتی اگر حرف و تهمتش هم زده بشه بازم میگم حرفش گفته شه نه اثبات همین هم براشون مایه شرمساری هست و آبروریزی 

مورد دوم اینکه اگر صیغه نامه داشته باشه چی؟ اون موقع میتونه انکار کنه؟ 

مورد سوم اینکه از تاپیک ها متوجه شدم مثل اینکه این خانوم قبلا بچه داشته و همسرشون مجرد بوده و اکثرا اینجور ازدواج ها ریسک پذیر و خطرناکن.طرف با دختر مجرد ازدواج میکنه هزارتا عیب و ایراد نداشته رو دختر میندازه.

ولی خوش به حالتون چقدرررر مثبت اندیشید🥰🥰🥰