2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده 😭💔دارم میمیرم

192 بازدید | 19 پست

بچه ها شده پیش کسی باشید و بازم دلتنگش باشید ؟ 

من الان تو این حالتم 

اصلا گریه کردن حالمو خوب نمیکنههه دلم میخواد بمیرم 

۶ روزه با شوهرم قهرم ، متاسفانه خیییییلی دوسش دارم 😭 ولی سر تاپیک قبلی که گفتم چی شده قهر کرده 

دیشب یه لحظه به سرم زد موقع خواب محکم بگیرم ببوسمش که یهو برگشت ناامید شدم الآنم دلم خواست برم تو اتاق بهش بگم فقط بذار بغلت کنم بوتو حس کنم که  لباس پوشید رفت بیرون و تنهام گذاشت .. بازم ناامید شدم 

بگید چکار کنم 😭❤️آخرین حرفی که زد این بود که دیگه کاری به کارت ندارم 😭 نکنه واقعا گفته ؟؟؟ 

هرکسی که‌بال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⁦⁦⊙⁠.⁠☉⁩

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین منم از قهر بدم میاد خوب گاهی قهر میکنیم من چون تحمل ندارم با دختر کوچلوم میریزیم سرش یه خورده نیشگون  گاز میگیری خودش معذرت خاهی میکنه ولییی تو چون کار شوهرت اشتباه بوده. سعی کن لی خیال شی یه خورده بی محلی کن چون حرف نباید از خونه بیرون بره

چیپس چسب چسس
احساسات تو خیلی با ارزشه ولی اگه همینطوری خودتو کشته مرده شوهرت نشون بدی اون بیشتر بهت بی توجهی میکن ...

من هیچوقت پیشقدم نشدم برای آشتی 

همیشه اون میاد ولی خیلی طول میده منم خیلی دوسش دارم🥲

ببین منم از قهر بدم میاد خوب گاهی قهر میکنیم من چون تحمل ندارم با دختر کوچلوم میریزیم سرش یه خورده ن ...

از الان تنهام گذاشت رفت نشستم کلی گریه کردم حوصلم سر می‌رههههه