2777
2789
عنوان

آجیایی ک از آی وی اف کردن و بتاشون پایین بوده بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 70 پست
من ب جز خانوادم کسی نمیدونه😁و چون ۷ ساله بچه دار نمیشیم هلاکنو شما هم میتونی چند وقت رو از مامانت ک ...

رفتم پیشش امروز. دیدم یکی باید به خود مامانم کمک کنه خیلی کار داره حتی دیگه وقت نمیکنه غذا بپزه 😂 

ان شاءالله نوه هاشونو میبینن سال دیگه مادر پدرتون😍😍

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

حتما میگم خیلی ممنونم عزیزم بابت دعای خیر و انرژی مثبتت🫂😘

♥️♥️♥️♥️ 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منفی شد جوابم🙃

دیدم لایک کردید گفتم حتما جواب اومده و مثبتههه

چرا اخه ۵ تا خیلی بود حداقل ۲ تاش بنظرم باید لانه گزینی میکردن 😓😓 

ابجی غصه نخور خداروشکر جنین داری هنوز .. 

منفی شد جوابم🙃

میگم عزیزم این دفعه رفتید بگید ازمایشات لازمو بنویسه حتمااااا .. پرولاکتین و fsh و lh و tsh و چندتا هورمون دیگه 

خدا بخواد انتقال بعدی مثبت میشه 😍😍😍😍😍 

یعنی سه قلو میاری

بستگی داره .. یا ۳ تا میشن یا ۲ یا ۱ یا منفی .. 

ولی احتمال چندقلویی هست 

میگم عزیزم این دفعه رفتید بگید ازمایشات لازمو بنویسه حتمااااا .. پرولاکتین و fsh و lh و tsh و چندتا ...

خیلی ممنونم🙏عصر ک رفتم جواب رو نشون بدم بهشون گفتم ک چرا برام ننوشتین گفت لازم ندونستم اگه میخوایی مینویسم فرقی نمیکنه قبلا ک دکتر عمومی برام ازمایش نوشته بود فقط پرولاکتین نبود فک کنم تیرویید و اینا همشو داده بودم اردیبهشت

اصلا ماراحت نیستم و امیدم ب خداست

خوبه عزیزم خوشحالم انقدر توکل دارید احسنت .. مامان قوی میشید ان شاءالله 😍😍 

خیلی ممنونم🙏عصر ک رفتم جواب رو نشون بدم بهشون گفتم ک چرا برام ننوشتین گفت لازم ندونستم اگه میخوایی ...

درسته بجز ازمایش  cbc چندین مورد دیگه هم بررسی میشه .. 

ولی کاش بنویسه براتون .. حداقلش همه چی عالی بود دیگه مطمئنید از این لحاظ مشکلی وجود نداره و درمان و تنظیمی نیاز نیست با دارو