2777
2789
عنوان

ترک ها بیاین لطفااا تازه عروسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 150 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه ۱_ وایستادن باهم بریم اونا رفتن من بعدش تنهایی رفتم۲_پاشد رفت ب منم میگفتم بیا بریم اون طرف بشین ...

والا بهت میگفتن بیا بریم اونور بشین تاپیک می‌زدی که من نشسته بودم حرف میزدم و کنار عروس عمو راحت و صمیمی بودم و منو به زور بردن جای بد پیش خودشون نشوندن🤦🥴

آخه ۱_ وایستادن باهم بریم اونا رفتن من بعدش تنهایی رفتم۲_پاشد رفت ب منم میگفتم بیا بریم اون طرف بشین ...

اینکه زودتر از شما رفتن اشکالی نداره چون خرابی ماشین باعث گرفتن زمان شده واینکه بهت نگفتن بیا اون طرف ،چون دیدن پیش عروس عمو راحت تری و نخواستن برای اون سو تفاهم پیش بیاد ولی موقع رقص حق با شماست باید بهت تعارف میکردن تا باهم برقصید

نامزدم رفته ب مامانش گفته چرا اینکارو کردی اونم قسم خورده منظوری نداشتم چون یکی مریض بود پیشم و رویا ...

اوووو تو دیگه عزیزم خیلی داری زیاده روی میکنی

از همین الان دشمن تراشی برا خودت نکن از من ب تو نصیحت

راست میگه بقیه چرا باید شاباش بدن فقد برای مجلس عروسیهمادرشوهرت فقد اگه دوست داشت میتونس شاباش بده

نامزدم گفت مادرشوهرم میگه اگه من شاباش میدادم بقیه هم باید میدادن میگفتن عروسشو آورده پول جمع کنه

الان هرکی چادر بپوشه از نظر شما پایینتره؟؟؟

نه عزیزم پوشش هر کس بخودش مربوطه 

منتهی خانواده همسرم خودشونو خیلی سطح بالا میدونستن و همش کنایه بارم میکردن ،  اکه به پوشش خودشون پایبند بودن باید اصالت خودشون رو حفظ میکردن نه اینکه هی رنگ عوض کنن و آخر سر با دامن بشینن 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اره درسته خورم حساسم اونجا خیلی اذیت شدم اصلا بهم توجه نمیکردنمادرشوهرم ب نامزدم گفته بزار ببینمش بپ ...

بگو من چون شمارو خیلی دوس دارم زودم ناراحت میشم چون کسیو نمی‌شناختم دلم میخواست پیش شما باشم کنار شما احساس معذب بودن ندارم و راحتم اسمی از شاباش بقیه چیزا نبر بنظرم مناسب نیست 

اره درسته خورم حساسم اونجا خیلی اذیت شدم اصلا بهم توجه نمیکردنمادرشوهرم ب نامزدم گفته بزار ببینمش بپ ...

بگو سوتفاهم شده من فک میکردم شاید مایل نباشید اما متوجه شدم ن من اشتباه برداشت کردم اما اگر بهم میگفتید خیلی بهتر بود

خوبه

نامزد که بودم وقتی دعوت میشدم چون شاغل بودم یکم دیر میرفتم مراسم مامانش خودسو بقدریییی میگرفت حتی با ...

اتفاقا پوشش چادر هیچ وقت از مد نمیره اما بقیه لباسها از مد میرن

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

بگو دلخور شدم منو جا گذاشتین

بە عنوان کسی کە با فامیل آشنا نشدە درست بود با خودتون بیام وگرنە اگە میدونستم اینجوریە نمیومدم

بعدشم وقتی خودتون میرقصیدین جلو چشم غریبە ها اعضای فامیل حواسشون بەهمدیگە باشە بهترە،بعدا نگن اینا چرا همدیگە رو کم محل میکنن

یجوری کە نە سیخ بسوزە نە کباب بگو

دنبال بهانه ای هاخودت اول رفتی پیش عروس عموی شوهرت نشستی بعدم درست نیست بلند شدی برقصی مادرشوهرت ش ...

ن ولی اونجا همه عروس هه کنار مادرشوهراشون بودن من تنها

من نرفتم مادرشوهرم گفت بشین اینجا خودشم کنارم نشست بعد ۵ دقیقه پاشد رفتن جلی دیگه با خواهرشوهرم دونفری نشستن دونفری رقصیدن

نه عزیزم پوشش هر کس بخودش مربوطه منتهی خانواده همسرم خودشونو خیلی سطح بالا میدونستن و همش کنایه بارم ...

منم ی زمانی چادر میپوشیدم. البته ب اجبار خانوادم  بعد اینک ازدواج کردم چادر سرم نکردم  الان گاهی اوقات سرم. میکنم  ولی خب پوشش خاص خودمو دارم مثلا بیشتر رسمی 

خوبه