2777
2789
عنوان

آجیایی ک از آی وی اف کردن و بتاشون پایین بوده بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 71 پست
😂😂😂😂وایی 😂😂😂😂عکس رنگی برا من خیلی دردناک بود .. اگر صلاح ندیده برید پس بهتر .. البته کسایی ک ...

من با شوخی های دکتر و حرفای اون خیلی حالم بهتر میشد جوری بودم ک همش میخواستم برم پیشش و بهم امید بده البته دکتر رو راستیه کسی ک ایراد داره رو راست بهش میگه یا میبینه ازمایش شوهرش ایراد داره شوهرش رو میگه بیاد و ب مرده میگه اقا تو فلان ایرادو داری

میرم برا شروع تازه .. یعنی فکر کنم سونو میشم و داروهامو میگیرم دوهفته بعدشم تخمک کشی

ب امید خدا

اجیل بخور سیرابی بخور هفته ای یه بار حداقل

کله پاچه من کله دوست ندارم فقط پاچه میخوردم غذاهای تقویتی بعد امپول ها سعی کن فعالیتت رو کم کنی ک تخمدان هات بزرگ میشن پیچ نخورن و استرس نداشته باش ب شوهرتم بگو استرس نده بهت با ارامش کامل هر کاری میکنی هم امیدت ب خدا باشه گوشت قرمز فقط گوسفندی انجیل خشک رو خیس کم صبحا ناشتا چند تا بخور من اینارو رعایت میکردم و روحیم بالا بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربونت مامان اینده 😍

😘عزیزی انشالله فردا مثبت بشم میام بگم ک بعد انتقال هم چه کارهایی کردم😍

خیلی هیجان دارم ولی استرس ندارم و ته دلم روشنه

با شوهرمم عهد بستیم اگه خدایی نکرده منفی هم شد خودمونو نبازیم هنوز ۱۵ تا جنین داریم تو فریز😬

ولی از مامانم و ابجی هام و شوهرم خودم خجالت میکشم اگه منفی بشه چقدر زحمتم رو کشیدن تا ظهر شوهرم بعد از ظهر مامانم و ابجی هام میومدن هلاک میشدن بابام ک همش اسیر بود میدونست خجالت میکشم نمیتونست بیاد خونمون فقط ۴بار اومد تو این ۱۵ روز اونم میرفت اتاق میخوابید

یادم رفت بگم ماهی سالمون و قزل الا بخور ماهی دریایی نخور ک جیوه داره سمت جنوب ماهی هاش بدتره میگن و تو سمت جنوبی میگو ارزون تره میگو بخور اینجا میگو کیلیویی ۸۰۰تومن😵‍💫

من یه بار خریدم عوضش بلدرچین خریدم بجای مرغ میپختم مرغ هم خوبه ها طبیعی باشه بهتر طبیعی نشد سینه مرغ

من با شوخی های دکتر و حرفای اون خیلی حالم بهتر میشد جوری بودم ک همش میخواستم برم پیشش و بهم امید بده ...

قبلا رفتم زیر نظر دکتر زنان .. خیلی خوش اخلاق و خوش برخورد و مهربون بود .. واقعا حس خوبی میگرفتم ازش نه استرس و ..

دکتر الانمم جدی و رک هست ولی اخلاقش بد نیست خداروشکر ، برخوردش خوبه .. 

خداروشکر که دکتر شماهم انقدر خوبه .. این مسیر که ما خانما میخوایم بریم نیاز به همچین کسایی داره .. امید بدن و استرس ندن.. خوش برخورد باشن 

یبار مامای مرکز با من و چند نفر تندی کرد .. انقدر ناراحت شدم تا چندساعت حالم خوب نمیشد بخاطر رفتار و توهینش.. 

اگر مجبور نبودم هیچوقت پامو اونجا نمیذاشتم دوباره .. دفعه بعدی واقعا حس بدی داشتم اونجا رفتم و گفتم الان دوباره با من بداخلاقی میکنه و ‌‌اصلا من چطور رفتار کنم باهاش و .. ولی خداروشکر مثل اونروز تحت فشار نبود بپره ب ما 😫 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

قبلا رفتم زیر نظر دکتر زنان .. خیلی خوش اخلاق و خوش برخورد و مهربون بود .. واقعا حس خوبی میگرفتم ازش ...

اونارم باید درک کرد مریض ها عصبانیشون میکنن دکتر منم یه بار دیدم عصبی بشه همه رو از اتاق بیرون کرد چون مادرشوهرش باهاش اومده بود و ب جای همه مریض ها حرف میزد من و ۳تا خانوم دیگه اتاق سونو بودیم لخت😂

یکیشون گفت شلوارهاتونو بپوشین ماروهم اعلان بیرون میکنه 😂 دکتر شنید اونقدر خندید و یه ربع ۲۰ دقیقه چایی خوردیم با دکتر و حرف زدیم حالش خوب شد اومد ما و ماینه کرد😂😂😂

ب امید خدااجیل بخور سیرابی بخور هفته ای یه بار حداقلکله پاچه من کله دوست ندارم فقط پاچه میخوردم غذاه ...

ای خواهر من .. ماه قبل ای وی اف قرار بود کنم .. ولی افتاد تو اوضاع اسباب کشی و جمع و جور کردن وسایل

ماهم راهمون دور بود زودتر از موعدم پریود شدم مرکزم روزای بعدش تعطیل بود 😂 

گفتم کنسلش کنم بذارم برا ماه بعد .. 

الان اومدیم خونمون ولی هنوز کلی کار داره و تمیزکاری و چیدمان و ..‌ 

میگم کنسلش کنم کارم زیاده ..  ولی از طرفی ذخیره م تو ازمایش اخریم اومده بود زیر ۲ .. میترسم هر ماهیو از دست بدم اوضاعم بدتر بشه .. 

برا همین تو همین وضع باید برم 😓🥲 حتی گازمم راه اندازی نکردم .. با همون چیزایی که از قبل داشتم سر میکنم ژل رویال و عسل و سیاهدونه و اجیل و .. 

غذاهم فعلا مجبوریم از بیرون بگیریم .. کلا شرایطم ایده ال نیست ولی بخاطر ذخیره تخمدانم نمیخام فرصتو از دست بدم 😫

ببخشید طولانی شد .. ای بچه های بی گناه اینده من 🤭🤭 شرمنده شونم که نتونستم بهتر به خودم برسم برا استقبال ازشون 🏃🏻

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

😘عزیزی انشالله فردا مثبت بشم میام بگم ک بعد انتقال هم چه کارهایی کردم😍خیلی هیجان دارم ولی استرس ند ...

بلدرچین بله خیلی بهتر از مرغِ 

اینجا هست خداروشکر 

دستت درد نکنه بابت راهنمایی ها .. اینارو دیگه مجبوری از بیرون میگیرم 🥲 

چه خوب که خانوادتون انقدر کمک حال بودن .. من و همسرم ب کسی نگفتیم ب دلایلی .. راستیا میتونم همین میگو اینارو بگیرم مامانم برام درست کنه تا وقتی خودم کارو شروع کنم ب فکرم نرسیده بود 😃😃 گرچه شانس من سرکار میره ولی بعضی روزا میتونیم باهم درست کنیم 🏃🏻🏃🏻

😘عزیزی انشالله فردا مثبت بشم میام بگم ک بعد انتقال هم چه کارهایی کردم😍خیلی هیجان دارم ولی استرس ند ...

خدا بهشون اجر بده .. 😍😍😍

پس ، فردا ، خانوادگی جشن بگیرید الهی ، همون شیرینی خبر خوشو دور هم با خوشحالی میل کنید 😍😍😍😍😍😍 

اونارم باید درک کرد مریض ها عصبانیشون میکنن دکتر منم یه بار دیدم عصبی بشه همه رو از اتاق بیرون کرد چ ...

ای وای ، مادرشوهر چرا اومده بود 😂😂😂😂😂 

نه ماما کمک دست دکتره  از یه چیز دیگه عصبانی بود زنگ میزد جایی جواب نمیدادن انگار .. سر ما خالی کرد 😂

لطف میکنی عزیزم .. اینجا بگید بهمون کاربرهای دیگه هم استفاده میکنن خدا خیرتون بده 🥺🥺

خداکنه همیشه حال دلتون خوب باشه مثل الان 😍😍 تعدادشون فکر کنم هفته های بعد مشخص شه .. 😍 فردا نتیجه ازمایش ب حق حضرت زهرا مثبته ان شاءالله 😍😍😍 

ای خواهر من .. ماه قبل ای وی اف قرار بود کنم .. ولی افتاد تو اوضاع اسباب کشی و جمع و جور کردن وسایل ...

خیلی هم عالی عوضش میدونی خداروشکر خونه داری و مستاجر نیستی و بهتر از بچه هات مراقبت میکنی و بزرگشون میکنی

بلدرچین بله خیلی بهتر از مرغِ اینجا هست خداروشکر دستت درد نکنه بابت راهنمایی ها .. اینارو دیگه مجبور ...

من ب جز خانوادم کسی نمیدونه😁

و چون ۷ ساله بچه دار نمیشیم هلاکن

و شما هم میتونی چند وقت رو از مامانت کمک بگری

خیلی هم عالی عوضش میدونی خداروشکر خونه داری و مستاجر نیستی و بهتر از بچه هات مراقبت میکنی و بزرگشون ...

نکته مثبت ماجرا