یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من خارش سر داشتم یکم هم شوره تنها شامپویی که بین ده تا شامپو خریدم خارش سرمو خوب کرد همین اورین بود من ریزش مو هم داشتم که شامپوهای دیگه بدترم میکرد ولی این کمتر شده ریزشش
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
اگه به چیزای گیاهی هم علاقه داری و تمایل داری میتونی از یه عطاریه معتبر یه مقدار سدر پودر شده تازه بخری و یکی دوتا قاشق از پودر سدر رو با آب ولرم قاطی کنی و روی موی نم دار بزنی یعنی کل سرت با دست پوست سرتو ماساژ بده باهاش بعد از یه ربع تا نیم ساعت میتونی بری بشوری با آب ولرم همینم جای شامپو تمیز میکنه موها و پوست سرتو دیگه شامپو نزنی بعدش یا میتونی توی حمام وقتی موهاتو خیس کردی سدر رو آماده کردی ببری و مثل شامپوبزنی روی سرت و ماساژ بدی و بشوری دیگه صبر هم نکنی اینا رو من امتحان کردم
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
مگه هفته ای چند بار حمام میری هفته ای ۳ بار هم بری ۱ دست کافیه
من یه روز در میان حمام میرم قبلا هر روز میرفتم آره یه دست بزنی کافیه ولی من معمولا قبل از حمام روغن تراپی میکنم یا زرده تخم مرغ و روغن میزنم واسه اینکه بو نگیره سرم و خوب تمیز بشه دو دست میشورم