2777
2789
فک کن مادرشوهر ت و خواهرشوهرات برن مهمونی به تو اصلا نگن حتی.بعد بپرسند عروست چرا نیمد.؟(تک عروسم)ال ...

تنها برو

مثلا عروسی چیزی شد یادعوتی تنهابرو بزارنگن بهت

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خوبی باز، من حتی بدی دیگران رو جواب بدم خودم عذاب میکشم

من روز دوم مهر مدیر مدرسه دخترم که کلاس اولیه به طرز وحشتناکی بهم بی احترامی کرد چون دخترم گریه میکرد و نمی‌رفت کلاس

من اونجا فقط نگاش کردم و بهش گفتم اصلا در شخصیت خودم نمیبینم جوابتو مثل خودت بدم

امروز برای معلم دخترم کادو بردم

این خانم مدیر از یه کلاس بیرون اومد و با من سلام علیک کرد

من جوابشو ندادم و از سالن اومدم بیرون

آخه اصلا دلم نمیخاد حتی ببینمش

از صبح عذاب وجدان دارم. ناراحتم. میگم پس من با ایشون چه فرقی دارم

هی با خودم میگم فردا گل بگیرم براش ببرم

شوهرم میگه تقصیر خودش بوده اما دلم آروم نمیشه

شما خوبی باز، من حتی بدی دیگران رو جواب بدم خودم عذاب میکشممن روز دوم مهر مدیر مدرسه دخترم که کلاس ا ...

شخصیت ماها گاهی طکریه همیشه عداب وجدان داریم چون همیشه از کودکی خودمونو مقصر دونستیم و دوست نداریم دیگران ازمون ناراحت باشن 

نیاز نیس گل بگیری .دفعه بلدی دیدی سلام کن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
شما خوبی باز، من حتی بدی دیگران رو جواب بدم خودم عذاب میکشممن روز دوم مهر مدیر مدرسه دخترم که کلاس ا ...

منم همینجوریم دقیقا.بهش میگن دستکاری روانی.جواب کسی رو بدی که بهت بی احترامی کرده.به این فکر کن پس چرا اونا خوبیای منو نمیبینن و بهم بی احترامی میکنن.با هرکسی باید مثل خودش رفتار کرد