2777
2789
عنوان

چقدر بعضی ادما بی چشم و رو و بی معرفت هستن واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 27 پست
الان توقع تولد ازش داشتی؟منم برای خیلیا تولد گرفتم ولی حتی بهم تبریک هم نگفتن من بخاطر حال خودم اینک ...

نه عزیز

عرض کردم انتظار تولد نداشتم ازش 

از اینکه مسخرم کرد گفت من معرفت تو رو ندارم و حوصله سوپرایز ندارم 

اگه صرفا یه تولدت مبارک گفته بود واقعا خوشحال میشدم 

اول جمله رو گفتم آخرین محبتی که کردم 

یعنی خییییییلی محبت کردم بهش بی جواب و انتظار نداشتم 

همین که مسخره کرد واسش دل کردم اساسی

نه عزیزعرض کردم انتظار تولد نداشتم ازش از اینکه مسخرم کرد گفت من معرفت تو رو ندارم و حوصله سوپرایز ن ...

بهش اهمیت نده یسریارو زیاد تحویل میگیری سرشون گیج میگیره بنظرم مسخره نکرده گفته من حوصله سوپرایز ندارم بازم آدم بوده که تبریگ گفته من دوستمو پارسال سوپرایز کردم امسال زنگم بهم نزد میدونست تاریخ تولدمو 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش اهمیت نده یسریارو زیاد تحویل میگیری سرشون گیج میگیره بنظرم مسخره نکرده گفته من حوصله سوپرایز ندا ...

اخه خیلی چیزای دیگه هست که قابل تایپ کردن نیست 

از عمد آزارم میداد من فکر میکردم شوخیه

بعد فهمیدم نه کلا لذت میبره ناراحت باشم

آره

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

بهش اهمیت نده یسریارو زیاد تحویل میگیری سرشون گیج میگیره بنظرم مسخره نکرده گفته من حوصله سوپرایز ندا ...

این عتیقه هارو از کجا پیدا میکنید؟ جدا با اینا رفت و آمد دارید؟؟ 

من با بیشتر دوستام قطع رابطه کردم، فقط شش تا دوست برام مونده اونم شاید سالی یکبار وقت کنم ببینمشون 

اخه خیلی چیزای دیگه هست که قابل تایپ کردن نیست از عمد آزارم میداد من فکر میکردم شوخیهبعد فهمیدم نه ک ...

رابطه تون مثل رابطه دوست دختر دوست پسر بوده! براچی براش این کارارو کردی؟ عاشقش بودی مگه؟ در اینکه اون آدم آشغالیه شکی نیست ولی شما هم نرمال نبوده کارات 

اخه خیلی چیزای دیگه هست که قابل تایپ کردن نیست از عمد آزارم میداد من فکر میکردم شوخیهبعد فهمیدم نه ک ...

بخاطر اینکه شان خودتو اوردی پایین

میگن خوبی که از حد بگذرد، نادان خیال بد کند

یعنی چی؟ یعنی اون شخص نادان، فکرمیکنه این خوبی ها وظیفه توئه، پس وظیفته بهش سرویس بدی ، خدمت بدی، اونم دائم ازت توقع داره درحالیکه خودش وظیفه ای در قبال تو نمیبینه، برا همین سر و ته تولدتو با یه ویس هم آورد، ولی اگر سال دیگه براش تولد نگیری ناراحت میشه!

من ازاین آدما دیدم یجوری دمشونو چیدم که خودشون فر خوردن‌.. اتفاقا ازاین افراد تو فامیل درجه یک دارم که نمیتونم باهاشون قطع رابطه کنم، ولی یه جنجالی براشون درست کردم تا یادشون نره هیچوقت محبتای من لطف منه نه وظیفه من... یکاری کردم میترسن دیگه از گل نازک تر بگن  و خودشون اومدن منت کشی

البته بعد از ده سال صبوری اینکارو کردم

شاید باید از اول قدر و قیمت ادم هارو حساب کتاب میکردم تا به این جا نمیرسیدم، زیادی خوب بودن ، اصلا خوب نیست... محبت بی دریغ و چشم داشت داشته باش به آدما اما با حساب و کتاب

وای اره فکر میکنن خیلی ادمای بزرگی هستن و هرکی هرکار واسشون میکنه وظیفشه

ولی درواقعیت چندش ترین ادما بنظرم همینان اکثرشون هم پررو هستن به شدت

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
رابطه تون مثل رابطه دوست دختر دوست پسر بوده! براچی براش این کارارو کردی؟ عاشقش بودی مگه؟ در اینکه او ...

عزیزم

گفتم خانوم هستن

از دوستان هستن

خودمم خانومم 

رو حساب یکرنگی منظور خاصی تو ابراز علاقه هام نبوده

میفهمم چی میگیو دقیقا دلم میخواد یه جایی منفجر شم حالشو بگیرم

همین که دیگه بهش بی محلی کنی و سرویس ندی، بدترین حال گیریه براش

تولدش شد بذار خودش بگه بعد بگو عههههه تولدته؟؟؟ اصلا یادم نبود، تولدت مبارک هزار ساله بشی😊