2777
2789
عنوان

کسی دعا محبت گرفته اثر داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 83 پست
بهش بگویکی هست که مث خودش خیلی نیاز داره باور کن شبا با گریه میخوابم کاش شمارشو به من بده چون منم طر ...

نمیده 

به من که رفیق فابش بودمم نداد حتی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیازی به دونستن اسم نداشت.بابا یارو دعانویسه قوی بود.مث این اینستاییا نبود که.قشنگ بلد بود چی کار کن ...

وای این خیلی حرفه ایه توروخدا به دوستت بگو یکی خیلی نیازه داره شمارشو بهم بده

کاربری دست دونفره...
دعا داد بهش فقط همراهش باشع یعنی؟

ببین یه بسته بهش داد که توش چن تا بسته کوچیکتر بود،اینم یکیش همراهشه

اون یکیا رو نمیدونم چی کار کرد راستش

ببین یه بسته بهش داد که توش چن تا بسته کوچیکتر بود،اینم یکیش همراهشهاون یکیا رو نمیدونم چی کار کرد ر ...

این طرف خیلی کارش درسته و چقد خوب که همون اول کاری کلی پول مث شیادا ازش نگرفته گفته هرچی میتونی بده مشخصه کاردرسته،حالا نمیشه بهش بگی یکی تو سایت خیلی نیاز داره به من بده فقط😢

کاربری دست دونفره...
این طرف خیلی کارش درسته و چقد خوب که همون اول کاری کلی پول مث شیادا ازش نگرفته گفته هرچی میتونی بده ...

نمیده عزیزم

خودمم دوس داشتم طرفو واسه غیبگویی ببینم ولی خب وقتی به من نمیده قطعا به کسی که نمیشناسه هم نمیده

اگه اینجام گفتم واسه این بود کسایی که دنبالش میرن گیر شیادا نیفتن و بدونن آدم این کاره نرخ تعیین نمیکنه

آره ما هم گرفتیم زندگیمون جهنم شد جهنم واقعی

چیکار میشه پاکسازی اینا کرد یا همون باطله من چیز خاصی از ادم حرفه ای نگرفتم گاهی پدر مادرم از این دعا نویسا معمولی تو قهر هامون رفتن یچیز برام گرفتن دادن بهم هیچ اثرم نداشت بهم... 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
نمیده عزیزمخودمم دوس داشتم طرفو واسه غیبگویی ببینم ولی خب وقتی به من نمیده قطعا به کسی که نمیشناسه ه ...

میگن حتی فا.    ل.   قهو. ه دیدنم انرزی ها شیطانی میاره سمتت 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک