2777
2789
عنوان

کسی دعا محبت گرفته اثر داشته

424 بازدید | 73 پست

دوستم گرفته میگه شوهرش خ خوب شده اما دودلم اخه دعا یه مدت اثر داره بعدشم بعد یه مدت سنگینی اینا میده 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

با دعا 😐😑

به نظرت این دعا نویسا که اینقدر دعاشون اثر داره چرا برا خودشون دعا نمیکنن پولدار شدن از مزدم گدایی نکنن؟؟

اگر تو زندگیت از عقلت کمک میگرفتی الان این وضعیتت نبود 

شما همش احساساتی و از روی دل رحمی تصمیم میگیری 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی از دوستام گرفت،اکسش با زیدش به هم زد و برگشت پیش این،الانم عقدشونه چن وقت دیگه.

ولی از یه آدم خیلی وارد گرفت.یعنی کار هر کسی نیس این چیزا.

آدمای واردم سخت پیدا میشن تو این زمینه.الکی پولتو هر جایی دور نریز.

من اعتقاد نداشتم ولی انگار یه چیزایی وجود داره...

*شماره و نشونی طرفو ندارم،صرفا گفتم که اسی گول نخوره،با تشکر*

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
یکی از دوستام گرفت،اکسش با زیدش به هم زد و برگشت پیش این،الانم عقدشونه چن وقت دیگه.ولی از یه آدم خیل ...

عزیزم چند وقت بعد اینکه دعا و طلسم گرفت دوستت طرف اومد سمتش؟چقدر ازش گرفت پول؟حیف ادرسشو نداری نمیتونی از دوستت بپرسی شمارشو؟من هرچی هزینش بشه میدم برگرده نزدیک ازدواج بودیم رفت😪

کاربری دست دونفره...
یکی از دوستام گرفت،اکسش با زیدش به هم زد و برگشت پیش این،الانم عقدشونه چن وقت دیگه.ولی از یه آدم خیل ...

باور کن شمارشو میتونی از دوستت بگیری اینکارو برام میکنی🙏🏼🥺🥺خواهش

کاربری دست دونفره...
عزیزم چند وقت بعد اینکه دعا و طلسم گرفت دوستت طرف اومد سمتش؟چقدر ازش گرفت پول؟حیف ادرسشو نداری نمیتو ...

حدودا ۱ ماه شد

والا پول به مقدار مشخص نگرفت اولش،گفت هرچی دوس داری هدیه بده،دوستمم موقعی که رفت ازش بگیره بسته رو یه مبلغی داد،وقتی هم پسره برگشت باز یه پول قلمبه داد.

نه والا نشونه و آدرس ازش ندارم.

چون خودمم واسه فالگیری میخواستم ولی بهم نشونشو نداد و گفت اینا بدبختی میارن و من مجبور بودم و...،منم دیگه چیزی نگفتم.

خودشم از طریق خالش و با واسطه و سختی طرفو پیدا کرد.

اگه هم اینجا گفتم صرفا واسه این بود که اسی بدونه کار راحتی نیس و گول هر کسیو نخوره و آدم این کاره سخت گیر میاد.

حدودا ۱ ماه شدوالا پول به مقدار مشخص نگرفت اولش،گفت هرچی دوس داری هدیه بده،دوستمم موقعی که رفت ازش ب ...

گلم ؟ غرورت نمیذاره دوباره ازش بپرسی ؟ 

گلم ؟ غرورت نمیذاره دوباره ازش بپرسی ؟

نمیگه

والا راستشو بگم مشکلم سر غرور نیس،من کلا دو هفته پیش بهش گفتم که واسه غیبگویی و فاال منو ببره پیش طرف،اونم گفت دعانویسا بدبختت میکنن،دنبال این چیزا بری تاوان میدی،تو بهش نیاز واقعی نداری،منم نمیبرمت.

واسه همینم پیشو نگرفتم.

سرزنششم نمیکنم که دنبال این کارا رفته،چون واقعا حالش خراب بود و داشت دیوونه میشد.حتی بابت این که منو نمیبره هم ناراحت نشدم ازش.اون خودش عواقبشو پذیرفته،منم از خدامه که خوشبخت بشه.

نمیگهوالا راستشو بگم مشکلم سر غرور نیس،من کلا دو هفته پیش بهش گفتم که واسه غیبگویی و فاال منو ببره پ ...

اره میگن عواقب داره منم این از یه دعا نویس که ۲۰ میلیون میگرفت پرسیدم ولی گفت به تو مجانی میدم اما گفت دعا من عوارص نداره درسته ولی حرفت . ولی من نمیخوام محبت بگیرم چون از اینا میترسم میشه از دوستت بپرسی دوستم جن عاشق داره یه بارم دیده اون و چیزا دیگه رو تجربه کرده خصوصی بهت میگم .. اگه قبول کنی بعد بگو اینکه بخواد دعا باطله یا دعا پاکسازی لگیره دعا محبت نگیره اونم عواقب داره ؟ اخه امروز به اون دعا نویسه که دوستمم گفته بود زنگ زدم بهم گفت هم خودت هم شکهرت دعا دارین 

حدودا ۱ ماه شدوالا پول به مقدار مشخص نگرفت اولش،گفت هرچی دوس داری هدیه بده،دوستمم موقعی که رفت ازش ب ...

یسری چبپیزا بهم گفت دعا نویسه گفتش که تو طالع شوهرت ۳ تا زن هست تورو طلاقت میده اما بدبهت میشه بیچاره میشه اوره میشه زندان میفته ولییییی من ازش نپرسیدما عاقبت شوهدم چی میشه خودش گفت فقط اسمامون گفتم منم درست گفت... 

نمیگهوالا راستشو بگم مشکلم سر غرور نیس،من کلا دو هفته پیش بهش گفتم که واسه غیبگویی و فاال منو ببره پ ...

بپرس ببین پاکسازیم عوارص داره بازم ؟

بپرس ببین پاکسازیم عوارص داره بازم ؟

والا من نمیدونم پاکسازی اینا چیه

فقط میدونم این رفت یه بسته گرفت،توش دعا معا و... بود،سیستمشم این بود که زید اکسش و اکسش جدا شن،اکسش بیاد سراغ این

حالا این که مکانیزم دعاها چیه و.... رو خبر ندارم

اره میگن عواقب داره منم این از یه دعا نویس که ۲۰ میلیون میگرفت پرسیدم ولی گفت به تو مجانی میدم اما گ ...

والا همشون میگن دعا داری و فلان و بیسار

ولی میبینی نداری😂

از آدمای مختلف بپرس

کلا این قشر زیاد حرف مفت میزنن

الان حتی منم ببری پیششون قطعا میگن دعا داری،در حالی که اصن کسیو ندارم که برام دعا بگیره😂😂

ولی من سر درنمیارم در کل که جن و دعا و... چیه،اینم صرفا تجربه یکی بود که دیدمش،وگرنه نمیدونم چین

یسری چبپیزا بهم گفت دعا نویسه گفتش که تو طالع شوهرت ۳ تا زن هست تورو طلاقت میده اما بدبهت میشه بیچار ...

والا نمیدونم

من سر درنمیارم

کلا تنها تجربه دعانویسی که دورم دیدم همین یکی بوده و پشمامو ریزونده،واسه همینم گفتم