2777
2789
عنوان

کسی دعا محبت گرفته اثر داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 85 پست
میگن حتی فا. ل. قهو. ه دیدنم انرزی ها شیطانی میاره سمتت

آره میگن

ولی خب من دوست داشتم برم طرف برام ببینه

خیلی هم دوست داشتم🥲

بعد آخه دوستم هیچ مشکلی نداره الان

حتی من ۴ شب خونشون خوابیدم همه چی خوب بود

واسه همینم خیلی دلم میخواس برم از طرف سوال کنم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط پای اجنه به زندگیتون باز میشه و صدجای دیگه زندگیتون میترکه

یه جا خوندم نوشته بود دعانویس ها و دعا گیر ها معمولا به مرگ طبیعی نمیمیرن اکثرا یا کور میشن یا توی آتیش میسوزن و میمیرن

در کل دوست عزیز لطفا از این روش ها دوری کنید به خاطر خودتون میگم

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

عزیزم قدرت اشون از خدا بالاتر که نیست چرا می‌خواهی بری دنبال این چیزا که بعدا بدبخت تر کنن ادمو تو قران بخون با قرآن و سوره های خاص در این مورد مشکل ات رفع میشه تازه تو چیزای دیگه هم تاثیر مثبت میزاره قران

آره میگنولی خب من دوست داشتم برم طرف برام ببینهخیلی هم دوست داشتم🥲بعد آخه دوستم هیچ مشکلی نداره الا ...

از سر حسادت بهت نمیگه 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
از سر حسادت بهت نمیگه

فکر نکنم

دختره خیلی آدمه

خونوادشم نیز

فک کن دو هفته پیش که با همسرم قهر بودم و خیلی حالم بد بود ۴ روز خونشون موندم و مواظبم بودن.اونم به اصرار.چون من نمیخواستم بمونم ولی اصلا نذاشتن برم.

اونجور آدمی نیست‌

منم گیر ندادم خلاصه دیگه.به هرحال من که همه چیزو نمیدونم.

شاید واقعا مسئله ای داره.

فکر نکنمدختره خیلی آدمهخونوادشم نیزفک کن دو هفته پیش که با همسرم قهر بودم و خیلی حالم بد بود ۴ روز خ ...

چی بگم امروز جربان من گفتی بهش بگو یه دختره هست نمیدونم اثر دعاهامه یا نه اما مس جن عاشق داره اینا رفع میتونه کنه ؟ 

چی بگم امروز جربان من گفتی بهش بگو یه دختره هست نمیدونم اثر دعاهامه یا نه اما مس جن عاشق داره اینا ر ...

همونا که گفتمو بهم گفت عزیزم

بعد اونم خودش دعانویس نیس که همه چیزو بدونه

صرفا پیش یه یاروی دعانویس رفته که اکسش کات کنه و برگرده پیشش

مشکل دیگه ای نداشته

همونا که گفتمو بهم گفت عزیزمبعد اونم خودش دعانویس نیس که همه چیزو بدونهصرفا پیش یه یاروی دعانویس رفت ...

اره میدونم میخواستم که از اون دعا نویسه بپرسه مشکلمو

همونا که گفتمو بهم گفت عزیزمبعد اونم خودش دعانویس نیس که همه چیزو بدونهصرفا پیش یه یاروی دعانویس رفت ...

چون من این مشکل از دعا نیس خودم دارم