2777
2789
عنوان

کسی دعا محبت گرفته اثر داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 79 پست
دعای محبت قرانی خوبهولی طلسم طالع بینی سنگینی دارهذکر یا ودود اگ زیاد بخونیش برا محبت عالیهمخصوصا دع ...

حتما ۱۴ بار ؟ نادعلی خوبه ولی ۱۴ بار سخته یه ساعت میشه

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگویکی هست که مث خودش خیلی نیاز داره باور کن شبا با گریه میخوابم کاش شمارشو به من بده چون منم طر ...

تو دعا محیت نگیر تو دعا باطله بگیر احتمال داره اون زنه خبیث دعاش کرده باشه 

اقوام همسرم میگن قبل عقدمون دوره نامزدی مادرشوهرم برا همسرم دعا گرفته زبون بند و شهوت بند که باهم ا ...

دعا نویسم خوب بد هست کار هر کی اثر نداره باید یا طرف از این کارا شیطانی کنه ،طلسم اینا ،یا کار قرانی که نیاز داره طرف خیلللللی پاک مومن باشه تا قلمش اثر داشته باشه اما شیطانیا نه باید حرفه ای باشه فقط

جادومثلاتا۱سال یافوقش ۲سال عمل میکنه بعدش تاثیرش میره بایددوباره بری پیش طرف بنویسه برات اگه رفته پی ...

اره منم فک میکنم لابد برا دوستم یا شوهرش خودش پتنسل خوب شدن داشته دوسش داشته اینا یا هنوز اثر دعا هه نرفته اخه من شنیدم دعا نهایت یه دوماهی اثر داره بعدش میره 

رو من که اثر نداشتهمادرشوهرم این کاره استولی من حساب چی نمیذارم کاراش روبه نظرم خدا هر شری رو به سمت ...

والا زن یکی از پیامبرا حصرت سلیمان با ههمین طلسم مکه فوت نکرد 

نمی دونم والااولش خیلی اذیت شدمهمش ناراحت بودم چرا همچین غلطی میکنه دامادش هم همراهیش میکنه باهم میر ...

سعی کن هر روز دعا تکویر بخونی خیلی کوتاه بخدنش مدام خونت سرکه بپاش 

برگه نیستزندایی همسرم میگه میریزه تو غذاتون

خونشون رفتنی سرکه طبیعی بگیر بخور بعدش به شوهدتم بده ،تو این سرکه دعا ها باطل سحر بزن گوگل پیدا کن بخون قرانین بعد یخورین خواستی به شوهرت بدی فرم شربت سکنجبین بده بخوره 

کدوم آدم موفق با دعا موفق شده رونالدو تمرین کرده یا دعا کرده که موفق شده؟؟ایلان ماسکم حتما دعا نویس ...

اره منم سر اینا دلم رضا نیس بگیرم بگیرمم فقط باطله اونم نمیدونم باطله هم سنگینی میاره یا نه

آره دعا سنگینی بدی داره

مثلا چطور واقعا دیدی من یسری دعا محبت گرفتم اما هیچ اثری نداشته هااااا اما زندگیم پر بیماری اینا شده اخه اثر هم نداشت بگم اثر داشت بعدش رفته اثر منفیش اومده ... البته تقدیرمم هست ...طبع بدنم استر

جادومثلاتا۱سال یافوقش ۲سال عمل میکنه بعدش تاثیرش میره بایددوباره بری پیش طرف بنویسه برات اگه رفته پی ...

عزیزم اگه دعا طلسم محبت کسی بگیره چقد طول میکشه تا اثر کنه چند روز؟بعد حتما باید بهش اعتقاد داشته باشیم تا اثر کنه؟

کاربری دست دونفره...
بعد عزیزم مگه اسم زید طرفو میدونست که براشون جدایی زد؟

نیازی به دونستن اسم نداشت.

بابا یارو دعانویسه قوی بود.مث این اینستاییا نبود که.قشنگ بلد بود چی کار کنه.بقیشو نمیدونم واقعا.ولی خب برش گردوند دیگه.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨