یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اقوام همسرم میگن قبل عقدمون دوره نامزدی مادرشوهرم برا همسرم دعا گرفته زبون بند و شهوت بند که باهم ا ...
دعا نویسم خوب بد هست کار هر کی اثر نداره باید یا طرف از این کارا شیطانی کنه ،طلسم اینا ،یا کار قرانی که نیاز داره طرف خیلللللی پاک مومن باشه تا قلمش اثر داشته باشه اما شیطانیا نه باید حرفه ای باشه فقط
جادومثلاتا۱سال یافوقش ۲سال عمل میکنه بعدش تاثیرش میره بایددوباره بری پیش طرف بنویسه برات اگه رفته پی ...
اره منم فک میکنم لابد برا دوستم یا شوهرش خودش پتنسل خوب شدن داشته دوسش داشته اینا یا هنوز اثر دعا هه نرفته اخه من شنیدم دعا نهایت یه دوماهی اثر داره بعدش میره
مثلا چطور واقعا دیدی من یسری دعا محبت گرفتم اما هیچ اثری نداشته هااااا اما زندگیم پر بیماری اینا شده اخه اثر هم نداشت بگم اثر داشت بعدش رفته اثر منفیش اومده ... البته تقدیرمم هست ...طبع بدنم استر