2777
2789
عنوان

مامانم زنگ زد به مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 70 پست

وای چه شرایط سختی داری عزیزم. 🥺خوشبحالت که همچین مادری داری من مامانم چند ساله طلاق گرفته موندم با یه بابای دم دمی مزاج و بد اخلاق که همیشه از دست خودش و زنش جیگرم خونه با ۱۶سال سن.خوشبحالتتتتتتت. من اگه همچین مسئله ای برام پیش ییاد وقتی که خدا خواست ازدواج کردم همون دفعه اول میگن راهی نداری باید بسوزیو و بسازی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی پرروئهبعد بی حرمتیایی که کردن بهم میگه انتظار هدیه روز مادر داشتم

بهش بگو تو مادر نیستی من کادو روز مادر رو بردم سر مزار مادرشوهر واقعیم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

چه زود روتون بهم باز شد هنوز یه هفته نیست عقد کردین ،هر چند کار اونا خیلی عجیبه حتی اکه رسم یلدا نداشتن  یه جعبه شیرینی یه دونه بلوز مثلا کسی و نکشته مخصوصا که تاره عقد کردین باید ذوق داست میومد پیش ت ولی کار مامان تو هم زیبا نبوده که زنگ زده انگار خیلی منتطر کادو بودین از همچین آدمایی، در کل خود شما هم تو اولین سال که نامزد کردین باید میمونین خونه مامانت تدارک میدید اونا هم میومدن. وقتی مامانت میره مهمونی خب تو هم همه جوره بی ارزش میشی  

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
میترسم عروسی رو بندازن جلو

اگه پسره خوبه که چه مشکلی داری 

نامزدی حرف پیش میاد 

مامان شمام کم نزاشته اون حرف زده مامانتم حرف زده 

بخوای باهرکی نسازی که نمیتونی زندگی کنی 

زندگی گذشت میخواد 

من چندسال نامزد موندم یعنی هر مراسم عزای من بود رازی نمی‌شدم حتی عید بیاد 

ولی خداروشکر تموم شد الان واقعا تو آرامشم 

توم بسنج ببین چجوریه 

مامانم وحشتناک دعواییهاین نمیدونم مارو چی فرض کرده

ای بابا

بزرگترا باید این جور مواقع خودشونو کنار بکشن بذارن دختر و پسر خودشون مشکل رو حل کنن. فقط زمانی لازمه ورود کنن که دختر و پسر تصمیم قطعی برای جدایی گرفته باشن.

این جوری اگه تو و نامزدت دوباره آشتی کنین و به زندگی ادامه بدین فقط بزرگتراتونن که خودشون رو سنگ رو یخ کردن و حرمتا رو شکستن.

ولی جدای از این چیزا یکم مامانت تند رفته. با یه لحن دیگم میتونست بگه که تفرقه پیش نیاد. تا چند سال از هم دلخور نباشن خانواده ها من عمم هنوز که هنوزه بعده یازده دوازده سال زندگی هنوز خانواده های دو طرف تو دعواهای نامزدی موندن. هرچند که بیشترشو فراموش کردن. ولی بازم... 

چه زود روتون بهم باز شد هنوز یه هفته نیست عقد کردین ،هر چند کار اونا خیلی عجیبه حتی اکه رسم یلدا ندا ...

خوشگلم من اصلا چیزی به مامانم نگفته بودم حتی به دروغ گفتم نامزدم منو برده بیرون و بهم یه هدیه داده اما اصلا نامزدم نیومد دنبالم ، خودم تنها موندم خونه

دیروز پیام داده میگه زنگ میزنم به مامانت گفتم از زبون اون بشنوه مامانم شک میشه 

به مامانم گفتم زنگ زد بپرسه نامزدم چرا نیومده دنبالم 

این شروع کرد واسه پیچوندن بحثو برد اینطرفی

یکم بد حرف زدن ولی بهتر از سکوته 

خوبه که مادرت حواسش بهت هست 

خیلی کنجکاوم بدونم نامزدت چرا همچین برخوردی کرده

شاهی که بر رعیت خود میکند ستم                                               مستی بود که میکند از ران خود کباب.  
ولی جدای از این چیزا یکم مامانت تند رفته. با یه لحن دیگم میتونست بگه که تفرقه پیش نیاد. تا چند سال ا ...

عیب نداره بذار ببینه سر اصرارش به این شازده چه خاکی تو سرم ریخته

یکم بد حرف زدن ولی بهتر از سکوته خوبه که مادرت حواسش بهت هست خیلی کنجکاوم بدونم نامزدت چرا همچین برخ ...

من فقط میخوام بدونم اون شب کدوم گوری بوده 

چرا جوابمو نمیداد

یکم بد حرف زدن ولی بهتر از سکوته خوبه که مادرت حواسش بهت هست خیلی کنجکاوم بدونم نامزدت چرا همچین برخ ...

بعد این چیزایی که این زنه بارم کرده 

شب چطوری چشم تو چشم شم باهاش