2777
2789
عنوان

مامانم زنگ زد به مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 70 پست
عیب نداره بذار ببینه سر اصرارش به این شازده چه خاکی تو سرم ریخته

هاااا. یعنی خودش بهت اصرار کرده قبولش کنی؟ ای بابا چیبگم. ما همین چند وقت پیش یکی تو فامیلمون سر همین مسئله طلاق گرفت... تازه تو که سنت خوبه اون بنده خدا چهاده پونزده سالش بود با یه مرده سیو چند ساله ازدواج کرده بود به اجبار. اخرش از هم جدا شدن پسره بهش بی محلی میکرده و نمیخواستس

من فقط میخوام بدونم اون شب کدوم گوری بوده چرا جوابمو نمیداد

پیام نداده توضیح بده؟؟

شاهی که بر رعیت خود میکند ستم                                               مستی بود که میکند از ران خود کباب.  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد این چیزایی که این زنه بارم کرده شب چطوری چشم تو چشم شم باهاش

کاملا سرد برخورد کن مامانت نظرش چیه؟

شاهی که بر رعیت خود میکند ستم                                               مستی بود که میکند از ران خود کباب.  
مامانم اصلا باهام حرف نمیزنه فقط یه ریز میگه اینم هدیه روز مادرت بود به من

تقصیر تو چیه خب

جواب ندیا با اون همه حرف که مادرش زده بذار حضوری بیان

پسره ی احمق ، بهش میگم بیا بیشتر فکر کنیم ، بیشتر آشنا شیم 

حرفو میبره پیش نامزد سابق بدبختم، میگه منتظر اونی

بعد عقد گفتم اوکی میشه 

میگه نه باید زودتر بریم سرخونه زندگیمون