2777
2789
عنوان

مامانم زنگ زد به مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 70 پست
پسره ی احمق ، بهش میگم بیا بیشتر فکر کنیم ، بیشتر آشنا شیم حرفو میبره پیش نامزد سابق بدبختم، میگه من ...

الان بجز این داستان دیگه چ مشکلی داری ؟؟

فکر میکنم نامزدت بخاطر داستان عقد لج کرده میخواد با اینکارا راضی بشی که مراسم بگیرید

شاهی که بر رعیت خود میکند ستم                                               مستی بود که میکند از ران خود کباب.  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چمیدونستم

اگه عقد مفصل میگرفتی واسه ابروی خودشونم شده جلو فامیل با یه کادوی خوب میومدن خونتون..همه چیرو سرسری گرفتید که اوناهم براشون اهمیت نداره...

بنظرم اگه جا داره الانم دیر نشده جشن بگیرید فامیل رو دعوت کنید.

الان بجز این داستان دیگه چ مشکلی داری ؟؟فکر میکنم نامزدت بخاطر داستان عقد لج کرده میخواد با اینکارا ...

مشکل که زیاده، تا دلت بخواد

اره خیلی بهش برخورده ، به جهنم 

مشکل که زیاده، تا دلت بخواداره خیلی بهش برخورده ، به جهنم

خب چن تاشو بگو 

ن عزیزم لجبازی نکن سعی کن با حرف زدن این مسائل رو حل کنی چن سالته؟؟

شاهی که بر رعیت خود میکند ستم                                               مستی بود که میکند از ران خود کباب.  
خب چن تاشو بگو ن عزیزم لجبازی نکن سعی کن با حرف زدن این مسائل رو حل کنی چن سالته؟؟

وحشتناک شکاکه 

من یه بار داشتم با استاد راهنمام میخندیدم تو حیاط دانشکده از دم در دیده بود 

میگفت نه این خیلی آدم بدیه استاد راهنمای خودمم بوده به دخترا چشم داره، اگه میشه عوضش کن 

سر اینم دعوامون شد مفصل اون موقع تازه عقدم نبودیم 

وحشتناک شکاکه من یه بار داشتم با استاد راهنمام میخندیدم تو حیاط دانشکده از دم در دیده بود میگفت نه ا ...

حتما پیش ی زوج درمانگر برید ولی بیشتر فکر میکنم سر لجبازی با همدیگه دارید این روزای خوب رو از دست میدین حیفه این حس قشنگ و این روزاست حالا بذار شب بیان کاملا سرد برخورد کن ولی بعدش راجب این مسائل بدون لجبازی و بچه بازی حرف بزن 

حتما پیش ی زوج درمانگر برید ولی بیشتر فکر میکنم سر لجبازی با همدیگه دارید این روزای خوب رو از دست می ...

اول خودم حساب اینو کف دستش میزارم 

بعدش باید بره پیش ارتوپد ایشالا