2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین 😊

460 بازدید | 14 پست

دوستان عزیز 

میخواستم بدونم

وقتی شوهرتون بهتون توجه و محبت میکنه خوشحال تر میشید یا وقتی از نظر پولی و مالی براتون خرج میکنه؟ 

هر دو خوبه ولی کدوم بیشتر ؟ ممنون

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتایی ک محبت میکنه خوشحالم 

راستش من پول و لباس و خوراکی و ... نمیخام من فقط ازش عشق و محبت میخام اینو تو شب خاستگاری هم بهش گفتم الانم ۳ساله خودش میدونه چی خوشحالم میکنه 

وقتایی ک حرفای قشنگ از ته قلبش میاد و چشماش پر عشق میشه رو با دنیا عوض نمیکنم پول ک هیچی

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

سلام جوابش سخته این چندوقته خیلی به خاطر بیماریم کمکم کرده و توجه کرده بهم اما امروز خیلی دلم یه کادو هرچند کم ارزش یا حتی یه جعبه شکلات یا شیرینی میخواست از طرفش نمیدونم چم شده؟

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون

من اگه به شوهرم بگم پول بده و بهونه بیاره،فک میکنم دوستم نداره🫤

اگه دیر پول بهم بده میگم تو پولو از من بیشتر دوس داری.پس در نتیجه این دو تا به هم وصل شدن برام😂

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

محبت

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است