2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتن یا دیدن بیان

104 بازدید | 13 پست

لطفا اگه خودتون طلاق گرفتین یا از دورو برتون کسی هست طلاق گرفته باشه ،میشه از تجربیاتتون بگین.از مشکلات و حساتون تو پروسه طلاق و بعد طلاق ، ایا بعد طلاق پشیمون شده بودین؟چطوری سرپا موندین؟

افسردگیش االانم هست

ولی خب باز ازدواج کردم تلاش میکنم خوشبخت شیم جفتمون

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اگه جدا شم دیگه ازدواج نمیکنم همین یبار برا هفت پشتم کافیه

فک میکنی

ازاین افکارات منم داشتم میتونی سربزنی تایپکام

اما یجایی میبینی نه

خداروشکر تموم شد 

چرا باید خودمو نابود کنم تااخرعمر وقتی بجاش میتونم هم نوع هم فکر هم عقیده بطدر کلی ادم خودمو پیدا کنم،؟

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

باید کرایه خونه و خرج خودت یا بچت داشته باشی مهمترینش اینه وگرنه مجبوری پیش خانوادت باشی که همش حس س ...

نه شوهرم توانایی مالیشو داره که مهرمو‌بده ، فقط با یه خونه اش میتونم واس خودم اپارتمان و ماشین بگیرم .مهریم چهارده میلیارد میشه میخوام خونه ،ماشینشو‌توقیف کنم با بقیه پول خونه رو هم میزارم بانک تا کمک خرجم باشه

فک میکنیازاین افکارات منم داشتم میتونی سربزنی تایپکاماما یجایی میبینی نهخداروشکر تموم شد چرا باید خو ...

اخه من دو تا دختر دارم بخاطر همینم به کسی نمیتونم اعتماد کنم.حتی وارد رابطه هم بشم نمیزارم پاش به خونه زندگیم باز بشه