یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خوشبت ترین عالم هستید شما یه زمانی دقبق همسن تو بودم فکر و ذکرم توی دلم ازدواج بود ...
خوبی های شوهرت رو تو گوشی ات بنویس و هر روز بخون
کاری با خانواده اش نداشته باش
فقط خودت و شوهرت برات مهم باشه
سعی کن با شوهرت و خانواده اش با احترام رفتار کنی و بدون زندگی بالا و پایین داره و سختی ها هم میگذره
خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید میشود
خوب گناه داره ۱سال و ۹ماه ازم بزرگتره کلی جهیزیه خریده اونم با چه ظراقتی 🥲🥲کار اشتباهیه
خواهر کوچیکه منم معطل بود من برم بعد ازدواج کنه، واقعا هم صبر کرد طرفشو پیدا کرده بود ولی صبر کردن، چهار ماه بعد از من عقد کردن، خیلی خجالت کشیدم اینقدر زود رفت قشنگ معلوم شد معطل من بودن بعد هی فکر می کردم اگه زودتر رفته بود واقعا چقدر بدتر می شد البته ما شش سال اختلاف داشتیم