2777
2789
کاش فقط ظرف شستن بود، با زنشون دعواشون میشه با شوهرشون ،بدهی هست، بیماری ،فلان، فلاناینقدردلم میخاد ...

تازه همیشه ما مجردها یه چیزی بهشون بدهکاریم که تمومی نداره... یه بار شده دست به دعا واسه مشکلات ما بشن یا حتی قدم کوچیکی بردارن.... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
تازه همیشه ما مجردها یه چیزی بهشون بدهکاریم که تمومی نداره... یه بار شده دست به دعا واسه مشکلات ما ب ...

نه دیگه مشکلات مجردا مشکل نیست 

از نظرشون مجردا مگه مشکلم دارن؟؟ 

به قول متاهلای نی نی سایت، مجردی یعنی عشق و حال 😂😂😂😂😂😂

من نمیدونم این چیزارو از کجا میارن اخه

...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه دیگه مشکلات مجردا مشکل نیست از نظرشون مجردا مگه مشکلم دارن؟؟ به قول متاهلای نی نی سایت، مجردی یعن ...

دلم خونه از دستشون.... 😔 همونی که بچش رو بزرگ کردم چند بار همین چند وقت پیش بهم گفت پیرِ.... 😔

چون کم اوردی نمیدونی چی بگیبیشتر اون زورش میاد که جمع میبنده

از چی کم اوردم؟؟😂😂اون حرف بدی نزد ولی شما اصن حرف زدن بلد نیستی

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی
من الان دارم توی دوستام میبینم که همه بعد سی هستن و دارن کم کم ازدواج میکنن یکی از دوستام چندماه پیش ...

سپردیم.... خیلی وقته سپردیم.... ولی همچنان تنها.... 😔

(برامون دعا کنید.) 😔

شماره چند تا معرف دارم حتی یکیش ۲۰۰ تا ازدواج رو‌واسطه شده ولی اینجا نمیشه گفت

میشه درخواست دوستیمی قبول کنی

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید

عزیزم من که ازدواج کردم و جیگرم خونه برای شما

اگ خودت موفقی و شرایط خودت بعنوان ی مجرد خوبه و موفقی

بدرک ک ازدواج نکردی بهتر 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره عزیزم منو یادتونه آره عزیزم ناامید که خیلی میشدم بخاطر مشکلات خانوادگیم اوضاع مالی و یا حتی میگ ...

پس کِی.... سالهاااااست سپردم... 😔

چشم عزیزم محتاجیم به دعا عزیزم اگه تونستی یه سفر مشهد هم برو یه همسر عالی از امام رضا (ع) جون بخوا ...

خیلی رفتم.... دست خالی تر از قبل.... 😔

من مجردم،دلم میخاد ازدواج.کنم ولی درکل با مجردیم مشکلی ندارم با شرایطم مشکل دارم بعدم یه عده میگن از ...

واقعا درست گفتی حتی کم گفتی .من همه این چیزها و خیلی خیلی سخت ترش،رو تو مجردی کشیدم .اونهایی،که تو مجردی همش خوشم تو نیاوران به بالا زندگی می کنن شاید دو درصد جامعه هم نشن 

یه بار دیگه داخل یه تاپیک دیگه باهات حرف زدم..یادمه شما را..جعفر طیار با یه روز دو روز که حاجت نمیده ...

چقققدر از حضرت معصومه خواستم.... گفتم شما خودت دختر بودی می دونی چقدر سخته تو اینهمه نگاه و رفتارهای عذاب آور تنها بودن.... 😔