2777
2789
عنوان

نامزدم پولی که داده رو پس میگیره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 8532 بازدید | 282 پست
تولدامو کع گفتم باشکوه برگذار میکنه ..یا مثلا سرکار ک‌بودم شام از خونه میورد برام امثرا یا خودش برام ...

پس خودت بد عادتش کردی، عادی رفتار کن و تعارف اینا هم نکن.  گاهی درخواست هم بکن 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قرار خواستگاری حتما کنسل کن وبگو فعلا امادگی ندارم.اگه خسیس بلشه بدبخت وپیر ومریض میشی دوراز جونت.وض ...

ببین خونه نداره ماشینش خوبه کارشم خوبه بقیه موارد خرج مخارایی که میکنه رو‌هم گفتم 

تصمیم سخت شده 

سرد نباش، تعارف نکن وقتی خرج کرد تشکر کن. مثلا امروز میگفتی مرسی همراهم اومدی حالم اصلا خوب نبود. تم ...

تولد خودم یا همکارش؟

تولدای خودم هزینه خبلی میکنه رو‌ طلا و .گلای چند میلیونی 

ولی تولد همکارش بش کفتم چیکار کنیم گفت منو تو که باهمبم من براشون باغ رزرو کردم دیگه هدیه نمیدیم چون چند میلیون شد 

ولی من خر گفتم ننننههه ۵۰۰گذاشتم پاکت همون روز دید دستم گفت نمیخواست اما من خودم روم نمیشد چون بار اول میدیدمشون  البته همکارشم برای تولد من ۵۰۰و پس داد 

یه چیز بگم روم نمیشه 😆بهش قول الویه داده بودم نبرم پس

خواهشا خوتووووو جمع کن!!   ناز نازی باش یکم.    این کارهارو خونه خودت انجام میدی

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
وای الان سرمو میکوبم دیوار مگ دهه شصته از خونه غذا ببری؟ خیابون پر رستوران والا زنو شوهرم بیرون میرن ...

🥺🥺نزن خودتووو 

چمیدونم یعنی گفتم بفهمع اشپزیم خچبه دل ببرم 

خاک برسرم با این دلبریام ری....

تولد خودم یا همکارش؟تولدای خودم هزینه خبلی میکنه رو‌ طلا و .گلای چند میلیونی ولی تولد همکارش بش کفتم ...

بازم کارت اشتباه بود.  یه تبریک میگفتی تمام. خانومانه تو جمع یه اشاره هم میکردی که آقای فلانی سلیقه ت بیسته،چه خوب تدارک دیدی تولد فلانی رو...     اسی نقش مرد رو بازی نکن تو رابطه. مرسی اه

بنظرم حالا که از این جهات خوبه محکش بزن این چند وقت برید بیرون و اینور اونور که ایشون خرج کنه و اصلا ...

نه میدونم سرشم بزنن نمیگه پول بده به کسی که ازش پول هم  میخواد نمیگه 

حس میکنم خودم بد تربیتش کردم