2777
2789
عنوان

نامزدم پولی که داده رو پس میگیره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 8612 بازدید | 282 پست
خب من گفتم که تعارف کرده باشم وقتی چند ماه دیگه میخوام زنش شم باید قبول کنه ازم ؟

به نظر من الان بهش پیام بده فردا بیا بریم شام بیرون رستوران به  حساب تو ببین چی میگه،و اصلن دیگه از این به بهد تعارف نکن ،ببین چیکار میکنه اگه خسیسه اصلنننننننن زنش نشوووو که تو زندگی کلی عقده میمونه تو دلت

وای خدا این اگه خدایی نکرده میخواس چیزی بخره سوالی میپرسیدمثلا میخوای؟میخوری؟ن پدرسگ نمیخوام نمیخورم

🤣🤣🤣

من بهش میگفتم رسیدی زنگ بزن 

به خداقسم میگفت نمیشه تک بندازم 

من خرررم میگفتم بنداز😖😖😖

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچها از الان به بعد برخوردم و چکار کنم سرد باششم باش؟

سرد نباش، تعارف نکن وقتی خرج کرد تشکر کن. مثلا امروز میگفتی مرسی همراهم اومدی حالم اصلا خوب نبود. تموم شد. 

تولد رفتی میگفتی کادو رو چکار کنیم؟    وقتی بلد نیست یادش بده، بگو فلان چیزو پسندیدم با این سورپرایز م کن..   به شوخی و خنده حرفاتو بزن...     

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
تو چرا اینقدر اصرار کردی

ببین نمیدونم متوجه میشی یا نه شاید بد گفتم ددیدی اینایی که تعارف الکی میزنن قیافشون یجوری میشه ؟قشنگ داد میزنه دارن دروغ میگن ..من تعارف اولو که میزنم اینجوری میگه عع دییونه ..

اصلا مرد باید جوری جنم داشته باشه که من زن یبار این غلطو کردم بار دوم بترسم بگم بش پولتو بدم ..

دونه دونه خواستاگارامم رد کردم 

خواهر تو بختت بلنده. شوهر مردم این کارا رو نمیکنه😐

خاااااااااک تو سرم با این کثافت بازی های من 

جوون مردم بقران سه سال باهام بود همه کاری برام میکرد 

آرزوی هیچی به دلم نموند

ولیییییییی

خود احمقم پروندمش 

اینقدر اذیتش کردم

اینقدر تهمت زدم

اینقدددددددر محدودش کردم که نگو

بخدا برای اینکه تو خرج نیوفته خیلی از خونه غذا درست میکنم میبرم بعد باقی پول رستوران و گرفت این یکی ...

وای الان سرمو میکوبم دیوار مگ دهه شصته از خونه غذا ببری؟ خیابون پر رستوران 

والا زنو شوهرم بیرون میرن از هر ۱۰ باز ۲ بار غذا میبرن 

نکن این کارارو بزار خرج کنه حس میکنم خودت بدعادتش کردی

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
نمیومدم که جار بزنم تو کوچه و خیابون😑پدرم پول هممممه اینارو بهم میداد منم برای اون خرج میکردم ولی د ...

نه خب کامل میگفتی از اول 

خودت به عنوان یک غریبه و یک شنونده بخون ببین خوب نیست چیزی که نوشتی

یک دختر مجرد بخونه بخش دوم رو ندونه چی یاد میگیره از کامنتت؟

اصلاً روابط مضحکی دارین، بعد ۵ سال تازه به نتیجه رسیدی مناسبت نیست.چطور احساس و وقتتونو الکی میزارن ...

خب عزیزم همه چیش خوبه حاضرم دو دست بزنم رو قران که خیلی چم پاکه راستگوعه ایمانش قویه ولی  الان تو باتلاق ندونم کاریم 

نمیومدم که جار بزنم تو کوچه و خیابون😑پدرم پول هممممه اینارو بهم میداد منم برای اون خرج میکردم ولی د ...

آره منم بدم اومد از لحن صحبتش انگار کسی که خرج کنی باید بهش سرویس بدی چه طرز تفکر سسشعری هست دیگه 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

وا...کاش فاز مردونگی نمیگرفت جلو منشی بگه من حساب میکنم. ببین اگه بازم پیش اومد بلند بگو : تو که پای ...

راست میگی ..

حداقل اونحا دیگه باد به غبغب نده که دستتو بکن تو کیفت وقتی پس میگیری 

نه خب کامل میگفتی از اول خودت به عنوان یک غریبه و یک شنونده بخون ببین خوب نیست چیزی که نوشتییک دختر ...

زرنگی یاد میگیره 

پسرا همیشه اول ی دختر ساده عین اسی تور میکنن کمکشون میکنه پیشرفت کنن پولاشونو خرج بعدیها عین همین خانوم میکنن  بستگی به دختر داره انتخاب کنه کدوم باشه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
🤣🤣🤣من بهش میگفتم رسیدی زنگ بزن به خداقسم میگفت نمیشه تک بندازم من خرررم میگفتم بنداز😖😖😖

من از همتون خر تر بودم، دلم نمیخاد یاد گذشته کنم ولی دیدم حالا ک همه اسکلا جمعیم منم بزار بگم مقام اول خر بودنو بگیرم 

با یه پسره تو دوران بلوغ دوس بودم ازم ۱۵سال بزرگتر بود مجازی بودیم حداقل روزانه سه چهار ساعت باید زنگش میزدم حرف میزدم و اقا تک زنگ میزد قطع میکرد ک من زنگ بزنم ینی تو این یک سال ک دوس بودیم همیشه هر روز من باید این تایم طولانیو زنگش میزدم 

منم بچه بودم پول نداشتم 

بابام بهم پول تو جیبی میداد ولی از پس خرج ش بر نمیومدم از خواهر متاهلم کلی پول دزدیدمم 

دلم میخاد خودمو بکشم

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑