رفتیم دکتر حالم بد بود بردم اورژانس بخدا خودم خواستم حساب کنم جلوبقیه میخواد بگه من خرج کنم . خودش پول دارو ویزیت و داد من حالم خیلی بد بود سرم زدم ..تو راه برگشت تو ماشین گفتم شماره کارت بده برگردونم تعارررف الکیییی کرددوبار دیگه چندساله باهاشم میشناسم کی تعارفی میگه گفت نه بار سوم گفتم گفت خب گوشیتو بده خودم شماره کارتمو بزنم خودشم مبلغیو مه خرج کرد زد با گوشیم برای خودش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگفتی پس همه روزای دختر تقویمو دست پر بیا..اسی من ۹ ساله متاهلم، هنوزم مناسبتا به راهه.... حرف ...
چه کنم ویترین جون
روز مرد که میشه این اسی ...صخل کادو میخره خب الاغغغغغغ وقتی من برای روز مرد برا تو میخرم تو که روززن نمیتونی بخری چون من زن نیستم پس روز دختر باید بخری
چون ماها ساده ایم اهل تیغ زدن نیسیم. وگرنه شاید بخدا از لحاظ قیافه ام ماها بالاتر باشیم عزت نفس گوهم ...
ولی میدونی اشتباهه من هردختریو دیدم از طرفش میخواد دوست خودم با یکی دوست بود براش گوشی خرید میلیون میلیون پول براش کارت ب کارت میکرد الان عروسی کردن به قول یکی از بچها گفت اخرم میرن با متوقعا