2777
2789
عنوان

نامزدم پولی که داده رو پس میگیره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 8567 بازدید | 282 پست
واااا خودت اصرار میکنی خودت پروش میکنی خودتم میای پیش خودت فکر و خیال میکنی خودتم میخوای سرد باشی عز ...

اگه بخوام از خودم انتقام بگیرم که باید خودمو بکشم با این ساده بازیا ..

از الان به بعدش چه گلی به سر بگیرم خواهر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای تولدت و مناسبت ها کادو میخره؟

اره این یکی و بلده 😐😂تو این پنح سال بهترین رستوران یا باغ های شهرمون و گرفت گل های خیلی بزرگ تمام رز هرسال یه رنگ 

ایرپاد اپل واچ و گردنبد طلا کادوهام بودن 

میخواستم ببینم ادم اینجوری میشه تغییر داد ؟

ببین گلم طرفت مشکل نداره خودت اینجوری تربیت اش کردی خب مردا مثل بچه می‌مونن خودت اینجوری کردی دیگه پس نده هر خرجی که میکنه رو اگه دیدی سرد شد میفهمی پولکی بوده اگه نه سرد نشد ینی تقصیر خودت بوده

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

چون ماها ساده ایم اهل تیغ زدن نیسیم. وگرنه شاید بخدا از لحاظ قیافه ام ماها بالاتر باشیم عزت نفس گوهم ...

اینا دسته خود آدم نیست، ذاتیه.   دوران دانشجویی یه هم اتاقی داشتم با پسره رفته بود  بیرون و کلی تیغش میزد براش آجیل و خوراکی و خیلی چیزا گرفته بود، اومدنی بستنی هم گرفته بود.  تازه اوایل ترم بهاری بود . آورد گفت بچه ها بیاین بستنی، دو قاشق خوردم به اون یکی دوستون گفت بخور ببین فلانی چه میخوووره!!!    وااای منو میگی یه بغضی شدم حالم از خودم به هم خورد. دیگه از اون روز خورد و خوراکمو جدا کردم ازشون...        تصور اینکه کسیو تیغ بزنم انگار قتل انجام دادم

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
اگه بخوام از خودم انتقام بگیرم که باید خودمو بکشم با این ساده بازیا ..از الان به بعدش چه گلی به سر ب ...

از الان به بعد عزیزم پس نده حتی همین الان بهش بگو فردا میخوام یه کاری ناخن یا مژه یا هرچی چیزی پول میخوام واسم بزن 

اگه دیدی سرد شد معلومه که پولکیه اگه نه که خوب اوکیه 

ولی بنظر من طرفت خسیس نیست تو اینجوری عادتش دادی 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

ببببچها روز زن وقتی زنش نشدی کادو باید بگیره ؟شوهراتون چی خریدن

دوس پسرم قراره پول بزنه منتظر پیامک واریزی هستم 🤣🤣🤣🤣

خب بازم جاهای دیگه خسیس بازی داره یا نه این مورد فقط بوده؟

تولدامو کع گفتم باشکوه برگذار میکنه ..یا مثلا سرکار ک‌بودم شام از خونه میورد برام امثرا یا خودش برام میپخت ..یا چیزی هوس میکردم بعد کار میخرید برام سوخاری پیتزا و هرچی 

از این جهتا معمولیه خسیس بازی نمیکنه ..اها یه بارم خواستم با خانوادم برم مسافرت ۵تومن زد برام ..

یه بارم ۲زد 

عیدا هم خودش ۱/۲میزنه ب کارتم 

ولی برا یحث دکتری نمیدونم چرا پول و میخوام برگردونم نمیگه نه 

اسی چقد خالمی چقد مثل اون رفتار میکنی بعد ی عالمه خاستگار خوب آخرش ب زوررر گف اینو میخااام الان دختر ...

ععععاقاااا 🙁🙁🙁😭

من از بقیه خرجاییم که میکنه گفتم تو پستای بعد بیزحمت بخون ببین شوهرخالتم اینطور بود الان اینه ؟اگر اره که ...

واااااای خداااااااااا 😂 این دیگه چه صغیری هست که آب از دستش چکه نمیکنه🤣🤣🤣ببین دخترو بقران من با ...

من که با طرف روز اولم دوست میشدم باید میبردتم رستوران خوب جای خوب اگر از شکل وشمایلشم خوشم میومد اما میدیم خسیسه همونموقع کنسل یادمه با یکی روز اول رفیق شدم گفتم اجاره خونم اینقدره بهم بده برم بریزم واسه صاحب خونه بنده خدا کارتشو داد بهم گفت برو واریز کن 

خدایا کمکم کن ...  متاسفانه آی وی اف ام منفی شد دعا کنید خدا حاجتمو بده