2777
2789
عنوان

نامزدم پولی که داده رو پس میگیره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 8663 بازدید | 282 پست
تقصیر خودته وقتی اینجوری عادتش دادی اونم سر استفاده میکنهادم نباید مفت خور باشه ولی این مدل تو هم خو ...

بخدا برای اینکه تو خرج نیوفته  خیلی از خونه غذا درست میکنم میبرم بعد باقی پول رستوران و گرفت این یکی بیشتر بهم برخورد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اه یاد خودم افتادم ی پسره بود دوران جوانی رل بودیم من غذا درست میکردم گاهی بیرون میخوردیماین میخواست ...

من چی بگم 

چرا یادم انداختی 😣😣😣

باهم میرفتیم بیرون میگفت اگه میخوای برسونمت باید کرایه رو دنگی بدیم😐😐😐😐😐

کاش زمین دهن باز میکرد 

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

اسی چقد خالمی چقد مثل اون رفتار میکنی 

بعد ی عالمه خاستگار خوب آخرش ب زوررر گف اینو میخااام 

الان دخترش ۷ سالشه و شوهرش حتی جوراب نخریده واسه بچه 

هرچی ام خرج میکنه خالم بهش پس میده 

اینجور زندگی بدرد نمیخوره 

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    
شما در عوض چی عرضه میکردی ؟! پدر و مادرت نمی‌گفتند اینها از کجا میاد ؟! اینم خوب نیست دیگه

نمیومدم که جار بزنم تو کوچه و خیابون😑

پدرم پول هممممه اینارو بهم میداد 

منم برای اون خرج میکردم ولی در نهایت بهم بر میگردوند و بهم می‌گفت تو پس انداز کن برای بعد از ازدواج 

خدایی کار ندارم ولی سوالاتتون همش با نیش و کنایه س یه جوری فقط میخوا بگید من تخت خواب یارو بودم

منم همین حسو دارم ولی صفات بقیش عالین ولی این هی میاد جلو چشمم

اسی این خیلی چیییز مهمیه

خاله ی منم سالهااااست کارتش دست شوهرشه

آرایشگاه داره، فرض کن این اینجا کار میکنه اون خرید میکنه

کاری نکن به این وضع بیفتی 

یا درستش کن یا بیخیال این آدم شو

Don't regret having a good heart All good things come back and multipy🌱🌙

قرار خواستگاری حتما کنسل کن وبگو فعلا امادگی ندارم.اگه خسیس بلشه بدبخت وپیر ومریض میشی دوراز جونت.وضع مالیش خوبه؟

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
ببین نماز خونه ب عیچ‌عنوان دروغگو نیست سادس ولی میدونی فک میکنم جنتلمن نیست اصلا

نمازش به چه دردت میخوره 😐😐

باهووووش نماز میخونه برا خودش میخونه چه ربطی به تو داره آخه 

هووووووف

من چی بگم چرا یادم انداختی 😣😣😣باهم میرفتیم بیرون میگفت اگه میخوای برسونمت باید کرایه رو دنگی بدیم ...

وای خدا 

این اگه خدایی نکرده میخواس چیزی بخره سوالی میپرسید

مثلا میخوای؟

میخوری؟

ن پدرسگ نمیخوام نمیخورم