2777
2789
عنوان

نامزدم پولی که داده رو پس میگیره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 8307 بازدید | 281 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین الان با این خسیس گدا کات کن

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....

عزیزم اول اینکه خودت اصرار کردی که صد البته کار خوبی کردی چون هنوز رسمی زن و شوهر نیستید که بخواد خرج کنه ، پسفردا تا تقی به توقی خورد میخواست بگه من خرج تورو موقعی که هیچ صنمی باهم نداشتیم میدادم 

بعدشم اون هنوز وظیفه ای نداره که هنوز دوست هستید

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

نامزد منظور دوست پسر هست ؟ یا رابطه رسمی عقد کرده ؟ 

اگر همسرتونه که خب اشتباه از برخود خودتون بوده.

درباره دوست پسر ولی فرق داره 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
دختر خوب این پسر خسیس و طرز برخوردم بلد نیست . من شوهرم ۴ سال دوست بودیم چقد خرج برام میکرد طلا و لب ...

وااای قضیه ی شما منو نگران کرد ، فکر می کردم مرد اگه ایرادی توی اخلاق و شخصیتش داشته باشه تو دوران دوستی بالاخره لو میره ولی این طور که شما گفتین همسرتون تونسته اخلاقای بدشو پنهون کنه ، واقعا دیگه نمی دونم این مردا رو چطور میشه شناخت🤦 گاهی از ازدواج وحشت می کنم.

وااای قضیه ی شما منو نگران کرد ، فکر می کردم مرد اگه ایرادی توی اخلاق و شخصیتش داشته باشه تو دوران د ...

مردا رو فقط زیر ی سقف میشه شناخت. دوره دوستی تو کنارش نیستی همیشه . چند ساعت تفریح میرید اخلاق بد کسی برات مشخص نمیشه. تو براش تازگی داری چون زیاد تو رو نمیبینه . ولی زندگی مشترک خیلی خیلی فرق داره با دوستی . البته حالا که مجردی بهت میگم خانواده ش خیلی مهمه از خود پسر هم مهم تره من به اینم توجه نکردم فکر کردم چون خیلی دوسم داره چون خوشتیپ و قدبلند همه دوستام میگن خوش بحالت چه رفیقی داری همین بسه . بعد ازدواج اون دوست داشتنه میره کنار و واقعیت خودش میکوبه تو صورتت . ولی دیگه کار از کار گذشته 

تولدامو کع گفتم باشکوه برگذار میکنه ..یا مثلا سرکار ک‌بودم شام از خونه میورد برام امثرا یا خودش برام ...

پس مشکل از خودته اون ظاهرا خسیس نیست.

توباید رفتارتو تغییر بدی.

درضمن درمورد روز زن پرسیدی، به نظرم لازم نیست الان چیزی بگیره برات

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!