2777
2789
عنوان

بابام نمیزاره با دوست پسرم برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 87 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه بالای ۱۸ سال اختیار رفت و آمد با خودته

من وقتی با همسرم بودم و تو کرونا بود ۲۰ سالم بود،ولی باز با مخ میرفتم بیرون که ببینمش

مامان و بابامم فک میکردن با دوستامم،میگفتن برو برو پوسیدی تو خونه😂

خیلیم دیتای بدی بود چون کافه ها هی میبستن باید تو پارک یا ماشین آبمیوه میخوردیم😑

یه وقتام حالا از ۸ صبح میرفتم پیشش عصر برمیگشتم مامانم نمیفهمید طفلی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
منم نمی‌تونستم تنها برم بیرون خودمم اعتماد به نفسشو نداشتم از بس خونه بودم ۶ سال لانگ بودیم درنهایت ...

خستم کرده فقط اینا نیست سر همچیز گیر میده حتا ارایش کردن الان روحیم بهتر شده قبلا به خودکشی هم فکر میکردم 

پس فعلا وارد رابطه نشو تا مستقل بشی

منم از ترس همین وارد رابطه نمیشم چون میدونم نمیزاره برم بیرون با طرف تهش طرف ولم میکنه حداقل اینطور فقط کسی که دوسش دارمو ول میکنم ولی بعد که بریم تو رابطه و اون ولم کنه وابستگی هم بهش دارم و خیلی بیشتر اذیت میشم