2777
2789
عنوان

بابام نمیزاره با دوست پسرم برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 87 پست
آهان پس مشکلاتی هم دارین ماهم قصدمون ازدواج هست از دوتا شهر مختلف قراره من برم شهر اونا

مشکلم زدناشه

والا راستش با توجه به تجربه ای که دارم تو روابط لانگ که همو نمیبینین سریع باید جدیش کنین.اگه میخوادت سریعا باید جدی کنه.من خب همسرم مشهد بود خودم تهران،چون پیشم بود باهاش رلو ادامه دادم.وگرنه اصلا اهل لانگ موندن نبودم.

متاسفانه خاک میکشه بدم میکشه،یه پسر دختر همشهری و در دسترس خودشو ول نمیکنه بیاد با دختری که چند صد کیلومتر اون ور تره بمونه،مگر سریع نامزد کنن و رسمی بشه و برن پیش هم.بعدم پسرا ترجیحشون دختر همشهریشونه کلا.واسه همین میگم اگه قصدش جدیه باید پیشت زندگی کنه،یا زودتر رسمی کنه.وگرنه سرد میشه و پای نفر سوم میاد وسط.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکلم زدناشهوالا راستش با توجه به تجربه ای که دارم تو روابط لانگ که همو نمیبینین سریع باید جدیش کنین ...

نه تا جایی که شناختم این جوری نیست من مشهد هستم اون رشت نمی تونه بیاد شهر ما زندگی کنه به خاطر اینکه شهر خودشون خونه داره شغلش اون جا هست هرچند مامانم نمی دونه باهاش در رابطه هستم گفته من دختر با شهر دور نمیدم چند تا خاستگار هم از شهر های دیگه داشتم رد کرده تازه 2 سال از من کوچیک تر هست نمی دونم خانوادم چه واکنشی نشون میدن بفهمن 

نمیدونم باید چیکار کنم خیلی اذیتم نمیدونم قید کسیو که دوسش دارم بزنم یا بهش بگم که نمیتونم باهاش بیر ...

خب نمیشه ایشون بیاد با پدرت صحبت کنه و زیر نظر خانواده ها با هم آشنا بشین اگر مناسب هم بودین ازدواج کنین؟

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :) ️ 
نه تا جایی که شناختم این جوری نیست من مشهد هستم اون رشت نمی تونه بیاد شهر ما زندگی کنه به خاطر اینکه ...

به شناخت نیس

همشون همینن.اونم الان چون سنش کمه جوگیر شده.مردا خیلی دیوث تر از اونن که بتونی بشناسی،به آنی فراموشت میکنن.

دختر همشهریشون ارجحه به اونی که دوره‌ و سالی یه بار میبیننش.

جدی میگم.

رو لانگ حساب نکن مگر جدیش کنه.سریعم باید جدی کنه.

البته میدونم گوش نمیدی چون الان تحت تاثیر احساساتی.

ولی خب من گفتم.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
با دوستامم نمیزاره بیرون برم با هیچکی جز خودشو خواهرش نمیزاره برم بیرون ارزو دارم یبار منم مثل اینهم ...

ای بابا

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
ببین اصلا دوست پسر رو کاری ندارم من اون هیچیدختر ۲۰ ساله باید اختیار بیرون رفتمشو لاقل تا یه تایمی د ...

چیکار کنم از وستش بخدا خستم کرده بخدا نمیدونم چیکار کنم 

خب نمیشه ایشون بیاد با پدرت صحبت کنه و زیر نظر خانواده ها با هم آشنا بشین اگر مناسب هم بودین ازدواج ...

نمیدونم راستش ولی کلا بابام میگه تا درست تموم نشه ازدواج بی ازدواج

به شناخت نیسهمشون همینن.اونم الان چون سنش کمه جوگیر شده.مردا خیلی دیوث تر از اونن که بتونی بشناسی،به ...

خانوادش در جریان هستن من کلی با مامانش چت می کنم تلفنی و تصویری حرف می زدم با باباش تصویری حرف زدم قرار شده قبل یا بعد از سربازی بیاد خاستگاری