2777
2789
عنوان

بیایین فقط گزارشش نزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 65 پست
خوشبحالتون خدا خیلی دوستون داشته همچین نعمتی بهتون داده فک میکنم خانومای اینجوری شوهراشون تحت فرمانش ...

نه اصلا ربطی نداره اکثر خانومای گرم یه مرد سرد و ماست دارن 

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی سربسته میگم بهترین گزینه برا شما ابزار مخصوصش هستتو نت بزن برات میارهشوهرتم در جریانش بذاری خوب ...

هیچ مردی قبول نمیکنه مگراینکه پنهانی استفاده کنه 

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

مگه نمیگن خدا در و تخته رو با هم جور میکنه پس چرا ماها اینجوری هستیم اکثر رابطه هایی که دیدم یه طرفش ...

اره والله.ماکه دروتخته جور ندیدیم 

اتفاقا مردا میگن وقتی خانممون میاد پیشنهاد میده هم اون رابطه هم دوست داشتنمون بیشتر میشه بهش.

غلط میکنن مردها با هفت جدوآبادشون . هرجنسی ی وظیفه ای داره اینها مرد نیستن پرنسعلی هستن

غلط میکنن مردها با هفت جدوآبادشون . هرجنسی ی وظیفه ای داره اینها مرد نیستن پرنسعلی هستن

خخخخ. یکبار امتحان کن ببین چه کیفی میده. هر دو ماه یک بار اینکار رو انجام بده. رابطه هیچ ربطی به زن و مرد نداره