2777
2789
عنوان

بابام نمیزاره با دوست پسرم برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 87 پست

یعنی تو این سایت بعضی خانوما یه جورایی نگران ترک شدن از جانب نرا هستن که من دیگه نمیتونم تحمل کنم🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای وای ماشالا به تو ی قورت و نیمتم باقیه😐😐

من ک پشمی نمونده برام😂😂😂

بعد دغدغه هم هس براش 

البته تقصیری نداره هم سن و سالش و میبینه این جوری آن فکر میکنه کار خوبیه 

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

😐😐😐من تا حالا یک بار بیشتر با عشقم بیرون نرفتم خیلی وقته باهم هستیم البته ما از دوتا شهر مختلف هس ...

اخه کلا با دوستامم نباید بیرون برم تنها هم حق ندارم جایی برم یا با خودش یا خواهرش باید برم بیرون 

😐مگه فحش دادم یا چیزی که اینطور میگی حرف بدی زدم؟چشماتو باز کنی خیلی از دخترا بدتر از اینا میگن و م ...

تو نگاه دختر خرابا نکن نگاه دختر خوبا کن😐😐

حلال نکن حرفی گفتم که واقعا لایقش بودی

من ک پشمی نمونده برام😂😂😂بعد دغدغه هم هس براش البته تقصیری نداره هم سن و سالش و میبینه این جوری آن ...

لطفا تو تاپیکم کسایی دیگ رو تگ نکنید و صحبت نکنید میخوام تاپیکا ملتو جواب بدم میتونی ازش دعوت کنی تو تاپیک خودت صحبت کنی بعدم متنو درست بخون میفهمی کلا تنها جایی نمیزاره برم 

بسلامت 

😐مگه فحش دادم یا چیزی که اینطور میگی حرف بدی زدم؟چشماتو باز کنی خیلی از دخترا بدتر از اینا میگن و م ...

منم نمی‌تونستم تنها برم بیرون خودمم اعتماد به نفسشو نداشتم از بس خونه بودم 

۶ سال لانگ بودیم درنهایت بهم رسیدیم

نگران این چیزا نباش خیلی باباتم به مرور سخت گیریش کمتر میشه

به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا می‌شکند!

اخه کلا با دوستامم نباید بیرون برم تنها هم حق ندارم جایی برم یا با خودش یا خواهرش باید برم بیرون

آهان نمی دونم منم رفت و آمدم محدود هست ولی نه دیگه خیلی مثلا عشقم اومده بود شهر ما یک نصف روز باهم بیرون بودیم به مامانم گفتم الکی یکی از دوستام یک شهر دیگه ازدواج کرده این واقعی هست الکی گفتم اون اومده می خوایم باهم بریم بیرون گذاشت برم 

لطفا تو تاپیکم کسایی دیگ رو تگ نکنید و صحبت نکنید میخوام تاپیکا ملتو جواب بدم میتونی ازش دعوت کنی تو ...

🙁

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

دوست پسر داری اما اجازه بیرون رفتن نه ، عجیبه به ولاح .

والا دوست پسر ندارم بخاطر همین اخلاقش میترسمم با کسی که دوسش دارم وارد رابطه بشم میترسم تهش ولم کنه